Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romania are din nou arbitru de Liga Campionilor si Cupa Mondiala, dupa 20 de ani

România Liberă România Liberă,
Romania are din nou arbitru de Liga Campionilor si Cupa Mondiala, dupa 20 de ani

Ovidiu Hategan, 35 de ani, a fost promovat in categoria Elite, primul eslan al arbitrajului european, astfel ca el va putea abitra meciuri din Liga Campionilor, Cupa Mondiala sau Campionatul European. continuă pe România Liberă

Romania condamnata, din nou, la CEDO. Cat are de plata statul in dosarul Mihailesti

Unul dintre cei trei condamnati pentru accidentul de la Mihailesti din 2004 a fost despagubit de CEDO, dupa ce s-a plans de incalcarea prezumtiei de nevinovatie in procesul sau, prin declaratiile facute de fostul presedinte Traian Basescu si de o judecatoare.

Astia nu ne lasa se ne dezvoltam. Conspiratia strainilor loveste din nou

Respingerea Codului Fiscal dezgroapa retorica insidioasa de tip conspirationist si anti-european, ultimul lucru de care Romania are astazi nevoie. Premierul Ponta sau ministrii sai acuza Bruxelles-ul sau marile puteri ca nu lasa Romania sa se dezvolte in cel mai fast moment al sau de dupa 89, impunandu-i conditii economice mai severe decat s-ar justifica. Aceasta teorie, predicata public sau in discutii particulare, mascheaza in realitate incapacitatea Guvernului de a convinge ca poate adopta toate masurile de relaxare fiscala in paralel cu noua lege a salarizarii, care prevede o majorare in medie cu 71% a lefurilor, avand surse din care sa umple un gol bugetar de cateva miliarde bune.

Iulia Albu o ataca din nou pe Carmen Iohannis: Nu e prima doamna!

Iulia Albu nu s-a putut abtine sa nu comenteze din nou tinuta sotiei presedintelui Romaniei, la un eveniment care s-a tinut chiar in Sibiu. Ar putea sa se imbrace mai bine decat o face acum, erorile sunt pentru.

Cristi Minculescu si Iris sunt Din nou impreuna in cadrul unui turneu national: datele concertelor si pretul biletelor

Cristi Minculescu si formatia Iris vor concerta din nou impreuna, pe 15 octombrie, de la ora 19. 00, la Sala Polivalenta din Bucuresti, show-ul facand parte dintr-un turneu care va cuprinde 14 orase din Romania, dar si Chisinau.

Sindicalistii ROMATSA si Ministerul Transporturilor, din nou la masa negocierilor

Reprezentantii ROMATSA vor discuta, marti, din nou, cu reprezentantii Ministerului Transporturilor MT), in conditiile in care la ultima intalnire dintre cele doua parti nu au fost solutionate toate solicitarile controlorilor de trafic.

Victor Ponta a plecat din nou in Turcia

Victor Ponta a plecat din nou in Turcia, la Istanbul. De data aceasta, Ponta a plecat pentru un consult la medicii care l-au operat la genunchi. Este la control, in urma operatiei pe care a avut-o la.

Volvo are un nou SUV care sa te incante: S60 Cross Country

La ora actuala exista atat de multe nise si modele de masini incat nu prea stii ce sa iti alegi. Poti avea un coupe in patru usi sau un jeep de dimensiunile unui Tico. in concluzie vechiul proverb a primit o mica modificare: in dragoste si in industria auto totul este permis. Asa a aparut [] Volvo are un nou SUV care sa te incante: S60 Cross Country Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Takata LOVESTE din nou. Aproape 40% din productia pe un an, AFECTATA

Desfasoara o rechemare in service de amploare, urmand sa remedieze o problema care se poate agrava la nu mai putin de 37% din vehiculele produse intr-un an de zile. Numitorul comun cu actiunile similare ale altor producatori este compania japoneza Takata.

Pele a fost operat din nou. Ce a patit legenda fotbalului

Fostul international brazilian Pele, in varsta de 74 de ani, a fost supus unei interventii chirurgicale la coloana, la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo si recuperarea decurge bine, brazilianul urmand sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )