Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania nu are nevoie de circul PSD. USR nu va participa la votul pentru motiunea de cenzura

B1 B1,
Romania nu are nevoie de circul PSD. USR nu va participa la votul pentru motiunea de cenzura

Liderul USR, Dan Barna, a transmis, duminica, pe pagina sa de Facebook, ca parlamentarii formatiunii nu vor participa luni la votul pentru motiunea de cenzura, precizand ca Romania nu are nevoie de circul PSD. continuă pe B1

DAN BARNA: Romania nu are nevoie de circul PSD. USR nu va participa la votul pentru motiunea de cenzura

Liderul USR, Dan Barna, anunta ca parlamentarii formatiunii nu vor participa la votul pentru motiunea de cenzura, intrucat Romania nu are nevoie de circul PSD. Tentativa PSD de a provoca o criza politica cu trei luni inaintea alegerilor la termen e o dovada de iresponsabilitate pe care nu intentionam sa o incurajam in niciun fel, a transmis, azi, Dan Barna, conform news. ro.

USR nu va participa la votul pentru motiunea de cenzura. Dan Barna: Romania nu are nevoie de circul PSD

Liderul USR, Dan Barna, anunta ca parlamentarii formatiunii nu vor participa la votul pentru motiunea de cenzura, intrucat Romania nu are nevoie de circul PSD. Tentativa PSD de a provoca o criza politica cu trei luni inaintea alegerilor la termen e o dovada de iresponsabilitate pe care nu intentionam sa o incurajam in niciun fel, a transmis, duminica, Dan Barna.

USR anunta ca nu va participa la votul motiunii: Romania nu are nevoie de circul PSD

Dan Barna a anuntat, duminica dimineata, prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook, ca nu va participa la votul pentru motiunea de cenzura. Liderul USR afirma ca initierea acesteia este o dovada de iresponsabilitate din partea PSD si ca partidul pe care il conduce nu vrea sa incurajeze acest fapt.

Barna: USR nu va participa la votul asupra motiunii de cenzura. Nu avem nevoie de circul PSD

Parlamentarii USR nu vor participa la votul pentru motiunea de cenzura de luni, a anuntat presedintele uniunii, Dan Barna, adaugand ca initiativa PSD este o tentativa de a provoca o criza politica cu trei luni inaintea alegerilor la termen.

CIOLACU, DESPRE ALEGERILE LOCALE: Romania nu are nevoie de noi experimente

Presedintele PSD Marcel Ciolacu sustine ca miza alegerilor locale din acest an este siguranta unei administratii eficiente si critica PNL, sustinand ca liberalii nu sunt capabili sa administreze eficient nici Romania si nici comunitatile locale. in acest context, liderul social-democrat spune ca Romania nu are nevoie de experimente si le ureaza succes candidatilor partidului pe care il conduce, aratandu-se convins ca romanii vor alege PSD la scrutinul local, conform news. ro.

PSD: USR sa dovedeasca la motiune daca e cu adevarat impotriva coruptiei sau doar mimeaza

PSD sustine, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca PNL a perfectionat traseismul si l-a transformat in politica de stat si cere USR sa dovedeasca, la votul motiunii, daca e contra coruptiei sau nu.

PSD: USR sa dovedeasca la motiune daca e cu adevarat impotriva coruptiei si traseismului sau doar mimeaza

Social-democratii solicita USR sa dovedeasca, prin votul dat la motiunea de cenzura, ca este cu adevarat impotriva coruptiei si traseismului si nu doar mimeaza, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )