Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romania are printre cele mai anemice pachete anti-criza

Adevărul Adevărul,
Romania are printre cele mai anemice pachete anti-criza

Criza coronavirus a determinat tarile sa ia masuri de amploare pentru a-si sustine economia. Romania, in schimb, are unul din cele mai mici pachete anti-criza din regiune. continuă pe Adevărul

Romania, printre cele mai mici programe anticriza din regiune. Doar Rusia sta mai prost Doua tari au aplicat un IMM Invest complet diferit

In regiunea noastra, Romania are al doilea cel mai mic pachet de masuri anticriza, cam 4,8% din PIB, conform unei prezentari a economistului-sef pentru Europa Centrala si de Est in cadrul UniCredit Bank Londra, Dan Bucsa. Rusia are cel mai mic pachet la 3,5% din PIB. Cel mai mare pachet este in Cehia de 23,5% din PIB.

Un loc din Romania, printre cele mai infricosatoare din lume. Ce fenomene stranii se petrec acolo

In tara noastra exista un loc de care probabil majoritatea amatorilor de paranormal din intreaga lume au auzit. Se afla in apropiere de Cluj-Napoca si mai este numit si Triunghiul Romanesc al Bermudelor.

Aglomeratie la malul marii in ziua in care Romania a inregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19: Aproape 100.000 de turisti isi petrec weekend-ul pe litoral (VIDEO)

Romanii se distreaza la mare, desi pandemia de coronavirus face ravagii in tara. Fara masti, fara respectarea regulilor de distantare sociala, fara teama ca ar putea fi infectati. Aproximativ 100. 000 de.

Judetul cu cele mai putine cazuri de COVID-19 din Romania. Cum explica autoritatile situatia

Satu Mare a raportat doar 82 de cazuri de COVID-19 de la inceputul epidemiei de coronavirus. Sunt cele mai putine din Romania, in judetul de granita cu aproape 400. 000 de locuitori si in care zilnic tranziteaza punctele de frontiera peste 5. 000 de persoane.

Cum sa faci cumparaturi pe internet fara sa fii tepuit. Cele mai banale greseli pe care le fac romanii

Una din cele mai comune escrocherii este cea cu link-uri primite pe e-mail. Astfel de link-uri te pot directiona catre site-uri false, care le imita perfect pe cele ale comerciantilor.

Asa faci cele mai pufoase briose. Se topesc in gura! Reteta explicata pas cu pas

Aceasta reteta de briose pufoase iese perfect de fiecare data. Faci 24 de briose cu aceasta reteta de baza. Este una dintre cele mai populare retete de briose din lume!.

CFR Calatori a suplimentat, in weekend, trenurile care circula pe rutele cele mai solicitate

CFR Calatori a suplimentat, in acest sfarsit de saptamana, trenurile care circula pe rutele cele mai solicitate, astfel ca au rezultat 23. 000 de locuri in plus, informeaza compania.

Top 10 cele mai populare conturi de Instagram: nu banuiesti cine ocupa prima pozitie

Conturile de Instagram reprezinta o sursa semnificativa de venit pentru foarte multe vedete. Din acest motiv, este interesant sa-ti faci o idee despre top 10 cele mai populare conturi. Pentru.

DIG RCS-RDS Romania are un mesaj imbatabil pentru romani: ofera trei pachete de gratuitati

DIG RCS-RDS Romania este unul dntre cei mai importanti jucatori de pe piata de telecomunicatii din Romania. Grupul ITC ofera, in acest moment, trei pachete de gratuitati pentru a atrage si mai multi.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Rosia

Care este diferenta dintre un tramvai si o rosie? Tramvaiul are o dungarosie, dar rosia nu are o dungatramvai! .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )