Libnet.ro
UNICEF

21:15

Un loc din Romania, printre cele mai infricosatoare din lume. Ce fenomene stranii se petrec acolo

Adevărul Adevărul,
Un loc din Romania, printre cele mai infricosatoare din lume. Ce fenomene stranii se petrec acolo

In tara noastra exista un loc de care probabil majoritatea amatorilor de paranormal din intreaga lume au auzit. Se afla in apropiere de Cluj-Napoca si mai este numit si Triunghiul Romanesc al Bermudelor. continuă pe Adevărul

Eurostat: Romania, printre tarile UE cu cele mai mari scumpiri la locuinte, in primul trimestru

Preturile locuintelor din Romania au urcat cu 3,3% in primul trimestru din 2020, comparativ cu precedentele trei luni, aceasta fiind a sasea mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres.

EUROSTAT: Romania, printre tarile UE cu cele mai mari cresteri ale preturilor la locuinte, in trimestrul I

Preturile locuintelor din Romania au urcat cu 3,3% in primul trimestru din 2020, comparativ cu precedentele trei luni, aceasta fiind a sasea mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale Uniunii Europene.

Top 10 cele mai piratate filme din lume, in ultima saptamana

In ceea ce priveste activitatea pe site-urile de torrent, in fiecare colt al mapamondului, oamenii au fost foarte activi, pretext pentru acest top 10 cele mai piratate filme din lume. in fiecare.

Cele mai murdare suprafete din lume: le atingi zilnic acasa

Teama de infectare cu noul coronavirus i-a facut pe multi sa devina mai precauti, mai atenti la igiena. Dezinfectantul, fie ca e pentru maini, fie ca e pentru suprafete nu trebuie sa lipseasca nimanui si nu numai in conditii speciale. Iar asta pentru ca lucruri pe care le atingem zilnic, acasa, la birou, la cumparaturi sunt considerate cele mai murdare suprafete din lume.

Admitere 2020. Cu ce medii s-a intrat la cele mai solicitate licee din Olt. Liceul cu media de admitere 2,09

Absolventii de gimnaziu au aflat daca media de admitere a reusit sa le aduca un loc la liceul dorit. Cel mai greu s-a intrat la Mate-info, iar cea mai mica medie de admitere in Olt a fost 2,09, la un liceu tehnologic.

Capitala a avut cele mai multe cazuri noi de COVID-19 din tara, in ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ

Capitala a contabilizat cea mai mare crestere a numarului de cazuri noi de COVID-19 din Romania, potrivit bilantului de joi, cand la nivel national a fost depistat cel mai mare cuantum zilnic de imbolnaviri.

Orasul cu cele mai mari pensii din Romania. Cat castiga aici, in medie, un pensionar

Cea mai mare medie a pensiilor din Romania pentru anul 2019 se gaseste in Bucuresti. Valoarea acesteia este de 1. 500 de lei, cu 37% mai mare decat pensia medie din Botosani.

Atentie! Rosii toxice in pietele din Romania! Cum le puteti recunoaste

In pietele si in supermarketurile romanesti inca sunt destul de multe rosii din import care sunt toxice pentru organismul uman din cauza ca sunt intretinute cu ajutorul unor chimicale. in ultimii ani, au crescut extrem de mult importurile de rosii, cele mai multe provenind din Turcia, Italia si Spania.

Vor fi redeschise scolile din septembrie? Ministrul Sanatatii: Avem scenarii de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate

O decizie privind redeschiderea unitatilor de invatamant din septembrie, odata cu noul an scolar, va fi luata la sfarsitul lunii august, in functie de evolutia pandemiei de COVID-19, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca scenariile autoritatilor sunt de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Relatii

Domnule director, va rog sa-mi mariti salariul! - Nu pot, zice directorul, e criza si nu am bani. - Va rog sa va ganditi bine, ca eu sunt cautat de multe unitati din tara. - Ai tu asa multe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )