Libnet.ro
UNICEF

18:15

Romania a avut cea mai mare scadere a impozitului la nivel global, in ultimii 20 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a avut cea mai mare scadere a impozitului la nivel global, in ultimii 20 de ani

Tara noastra a inregistrat, in ultimii 20 de ani, cea mai mare scadere a impozitului de la nivel global, de peste 43%, dar cu toate acestea impozitul pe venit pentru angajatii romani cu salarii mai scazute sunt mai mari decat in multe state din Europa de Vest, reiese dintr-un studiu realizat de compania britanica de contabilitate si consultanta, UHY, care mai arata ca in ultimii 30 de ani PIB-ul Romaniei a inregistrat unele dintre cele mai mici cresteri din lume de 32,6%. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a avut cea mai mare crestere economica anuala din UE

Romania a inregistrat o crestere economica de 4,6% in trimestrul al treilea al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2015, acesta fiind cel mai mare ritm de crestere din Uniunea Europeana, conform unei estimari publicate de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Peste 7,2 milioane de romani s-au prezentat, duminica, la vot. La ora inchiderii urnelor, judetele Olt, Teleorman si Giurgiu au inregistrat cea mai mare prezenta. Judetele codase - Maramures si Vaslui

Peste 7,2 milioane de romani s-au prezentat, duminica, la urnele de votare din Romania. Cel mai mare procent s-a inregistrat in judetele Olt - 47,16% si Teleorman - 46,29%, in timp ce in Maramures a avut cea mai mica prezenta din tara, de 31,62%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC).

Alegeri parlamentare 2016. Locuitorii din cea mai mare comuna a tarii: Nu cred ca vom prinde Romania aia frumoasa

Alegeri parlamentare 2016. Alegatori din cea mai mare comuna a Romaniei, Floresti, spun ca au votat pentru ca s-au saturat de cei care ne conduc. Unii sunt convinsi ca votul lor va face diferenta si spera ca problema gunoaielor menajere, care-i afecteaza de ceva vreme, sa se rezolve.

Germanii considera refugiatii si integrarea lor drept cea mai mare problema a tarii

Peste jumatate dintre cetatenii germani considera refugiatii si integrarea lor drept cea mai mare problema a Germaniei, in ciuda faptului ca numarul nou sositilor a scazut semnificativ de-a lungul anului, arata un sondaj de opinie citat de agentia Reuters.

Peste jumatate dintre germani considera refugiatii si integrarea lor drept cea mai mare problema a Germaniei

Peste jumatate dintre germani considera refugiatii si integrarea lor drept cea mai mare problema a Germaniei, arata un sondaj de opinie citat de Reuters.

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in nord-est. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice, estice si centrale, informeaza ANM.

Samsung ar putea renunta la butoanele fizice pentru a dota Galaxy S8 cu un ecran care acopera cea mai mare parte a telefonului

Urmatorul varf de gama al celor de la Samsung, Galaxy S8, ar putea avea rame mai subtiri si un ecran care acopera un procent mai mare din partea frontala a dispozitivului. Pentru a realiza acest lucru, compania coreeana ar urma sa elimine.

Aceasta carte detine recordul pentru cea mai mare intarziere la biblioteca

Multi dintre noi am avut cel putin o carte dusa cu intarziere la biblioteca, dar suntem departe de recordul stabilit in acest domeniu. Se intampla sa duci o carte cu intarziere de o zi, poate chiar trei. Uneori trece o saptamana si daca ai uitat complet de cartea respectiva, poate o aduci la biblioteca dupa [].

Alegeri parlamentare 2016. Prezenta la vot din ora in ora, cu topul judetelor si rezultate exit poll. Cea mai mare prezenta la vot se inregistreaza in judetele rosii Olt, Teleorman si Dolj

Rezultate exit poll pe Romania libera, de la ora 21. 00 si prezenta la vot in timp real.

Alegeri parlamentare 2016. Prezenta la vot din ora in ora, cu topul judetelor si rezultate exit poll. Cea mai mare prezenta la vot este, in continuare, in Teleorman, fieful lui Dragnea

Rezultate exit poll pe Romania libera, de la ora 21. 00 si prezenta la vot in timp real.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2515 seconds )