Libnet.ro
UNICEF

16:00

Romania a avut a treia cea mai mare rata anuala a inflatiei din UE, in decembrie

Adevărul Adevărul,
Romania a avut a treia cea mai mare rata anuala a inflatiei din UE, in decembrie

Rata anuala a inflatiei in Uniunea Europeana a scazut usor in decembrie, la 1,7%, cele mai mari niveluri fiind inregistrate in Lituania si Estonia, Marea Britanie si Romania, arata datele publicate miercuri de institutul european de statistica Eurostat. continuă pe Adevărul

Banca Transilvania intra in actionariatul Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

VIDEO Revelionul muzicantilor de la Targu Jiu, cea mai mare petrecere a artistilor care au sarbatorit intrarea in noul an

Artistii care au muncit in noaptea de Revelion s-au distrat in noaptea de 13 spre 14 ianuarie la cel mai mare Revelion al Muzicantilor din tara, care a avut loc in municipiul Targu Jiu la un restaurant de pe lacul de acumulare de pe Jiu.

Erste va aduce in Romania platforma digitala George in acest an. Aliniata la noile reglementari PSD2, platforma a fost lansata luni in Slovacia si este cea mai populara in Austria

George, platforma digitala a Erste Group aliniata la noile reglementari PSD2,a fost lansata luni in Slovacia, urmeaza Cehia si Romania. Surse din interiorul Grupului bancar care opereaza cea mai mare banca locala au precizat pentru HotNews. ro ca intrarea lui George in Romania este preconizata pentru a doua jumatate a acestui an. Pana in prezent, platforma ajunge la aproape 2 milioane de utilizatori.

Mutare-surpriza pe piata bancara. Ce a decis o mare banca din Romania

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si.

Luni, 15 ianuarie, cea mai DEPRESIVA zi din an. Ce RISCURI presupune

A treia zi de luni a fiecarui inceput de an este considerata a fi cea mai depresiva. Luni, 15 ianuarie, este Lunea albastra, cea mai trista zi a anului 2018, scrie Adevarul. in.

Aveti grija! Luni, 15 ianuarie, este cea mai depresiva zi din an. Ce inseamna

A treia zi de luni a fiecarui an este considerata a fi cea mai depresiva zi. Drept urmare, lunii, 15 ianuarie, este Blue Monday, cea mai depresiva zi a anului 2018. Luni, 15 ianuarie, in.

Uuuu, politist adjectiv, aresteaza-ne pe toti FARA NICIUN MOTIV! Cea mai frumoasa femeie din Politie face ravagii printre barbati (FOTO)

Politist-adjectiv, aresteaza-ne pe toti fara niciun motiv! Cea mai frumoasa politista din Romania le pica deseori cu tronc infractorilor. Luiza Ciuclea are 26 de ani si este cea mai frumoasa politist.

Basescu: Presedintele a ales cea mai comoda solutie pentru domnia sa. Oare sa fie dragostea de la Grivco de vina?

Liderul PMP, Traian Basescu, spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales cea mai comoda solutie pentru el, prin desemnarea Vioricai Dancila ca premier. Oare sa fie dragostea de la Grivco de vina?, se intreaba Basescu.

Siberia: Termometrul din cea mai friguroasa localitate din lume s-a stricat. Temperaturile au ajuns la un pas de minimul record

Termometrul dintr-un izolat sat siberian cunoscut drept cea mai friguroasa localitate de pe Pamant s-a stricat dupa ce temperaturile au plonjat aproape de minimele istorice, noteaza Telegraph. Dispozitivul instalat de autoritati in Oymyakon ca atractie pentru turisti a cedat dupa ce a aratat saptamana aceasta -62 de grade Celsius.

Cea mai buna caracteristica a zodiei tale. Uite ce te face cu adevarat special

Zodia in care te-ai nascut spune foarte multe despre tine, inclusiv care este cea mai buna latura a sa. Fiecare semn astrologic are un punct forte pe care trebuie sa mizeze atunci cand ii este cel mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )