Libnet.ro
UNICEF

18:15

Romania, batuta categoric de Ungaria. Ce a patit tara noastra: suntem la pamant

Playtech Playtech,
Romania, batuta categoric de Ungaria. Ce a patit tara noastra: suntem la pamant

Clasamentul academic 2020 al universitatilor mondiale ARWU) este lansat astazi de ShanghaiRanking Consultancy. Din 2003, ARWU prezinta anual universitatile de top din lume, bazate pe metodologie transparenta si date obiective ale tertilor. Romania prezenta doar cu o singura institutie universitara Clasamentul academic 2020 realizat de ShanghaiRanking Consultancy a fost recunoscut drept precursorul clasamentului universitar global . continuă pe Playtech

Cutremur in Romania! S-a intamplat in urma cu putin timp. Foarte multe seisme in tara noastra

Un nou cutremur a avut loc in Romania! Seismul a fost inregistrat luni, 17 august, in zona seismica Vrancea. Ce magnitudine a avut acesta?! A avut loc un nou seism in Romania Potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter a avut loc luni dupa-amiaza .

Anunt fara precedent facut de Lidl Romania. Nemtii vor spulbera tot pe piata din tara noastra

Nemtii de la Lidl au ambitii mari! Conducerea lantului de magazine vrea sa ajunga pe primul loc in Romania, in ceea ce priveste comertul local! in prezent, lantul de magazine se afla pe locul 3, la o distanta de 2 miliarde de lei de locul 1, ocupat de fratii de la Kaufland. Lidl vrea sa .

Romania este in top la nivel european: clasamentul surpriza in care intra tara noastra

Am observat cu totii valurile de biciclete care au luat cu asalt Bucurestiul. Dar poate nu ne-am imaginat ca Romania a facut mari progrese in aceasta privinta. Uniunea Europeana a produs.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )