Libnet.ro
UNICEF

21:00

Romania si Bulgaria au cele mai slabe sisteme feroviare din Europa

Antena3 Antena3,
Romania si Bulgaria au cele mai slabe sisteme feroviare din Europa

Bulgaria si Romania aveau anul trecut cele mai slabe sisteme feroviare din Europa, conform indicelui 2017 European Railway Performance RPI), publicat de firma de consultanta Boston Consulting Group BCG), transmit. continuă pe Antena3

Sistemul ferorviar romanesc, printre cele mai neperformante

Tara noastra si Bulgaria aveau anul trecut cele mai slabe sisteme feroviare din Europa, conform indicelui 2017 European Railway Performance RPI), publicat de firma de consultanta Boston Consulting Group BCG), informeaza Xinhua.

Romania si Bulgaria, pe primul loc in UE intr-un clasament ingrijorator: Avem cel mai slab...

Romania si Bulgaria sunt tarile care au cele mai slabe sisteme feroviare din Europa, in 2017, potrivit indicelui European Railway Performance RPI), publicat de firma de consultanta Boston Consulting Group BCG),.

Piata neagra a atins cote iNGRIJORATOARE: Ce zone din Romania sunt cele mai afectate

Piata neagra a tigaretelor a crescut ingrijorator in martie la 17,2% din totalul consumului. Regiunea nord-est este cea mai afectata de piata neagra, care a atins 43,2%, zona de vest atingand si ea nivelul.

Una dintre cele mai dure organizatii teroriste din istorie isi cere iertare: Am cauzat multa durere si pagube ireparabile

Organizatia separatista basca ETA a recunoscut raul pe care l-a provocat in timpul luptei sale armate pentru independenta Tarii Bascilor si a cerut iertare victimelor, potrivit unui comunicat publicat vineri.

Piata neagra a atins noi cote ingrijoratoare. Ce zone din Romania sunt cele mai afectate

Piata neagra a tigaretelor a crescut in martie la 17,2% din totalul consumului cu 1,6 puncte procentuale mai mult decat in ianuarie 2018), se arata intr-un studiu realizat de Novel Research.

EY: Cele mai longevive afaceri de familie din Romania sunt acum in fata primului test major: transferul conducerii catre generatia urmatoare

Cele mai longevive afaceri de familie din Romania abia trec de un sfert de secol de existenta, multe dintre acestea fiind acum in fata primului test major, transferul conducerii catre generatia urmatoare, spune Gabriel Sincu, coordonator al diviziei de consultanta pentru afaceri de familie din EY Romania.

Locuri de munca prin reteaua EURES. 1.270 de posturi vacante in strainatate, in Germania cele mai multe slujbe

Angajatorii din Spatiul Economic European pun la dispozitia lucratorilor romani, prin intermediul retelei Eures, un numar de 1. 270 locuri de munca, cele mai multe in Germania, Malta si Olanda.

Cea mai mare atractie turistica din Franta a fost evacuata. Un barbat a amenintat politistii

Autoritatile franceze au informat ca au evacuat una dintre cele mai mari atractii turistice din Franta, castelul Mont Saint-Michel, duminica, dupa ce un individ ar fi amenintat politistii, relateaza site-ul ag.

VIDEO Pasionati de rafting din Romania, Bulgaria si Serbia, atrasi de raul Buzau

Imagini spectaculoase, pe raul Buzau, in zona Nehoiu. Zeci de pasionati de rafting din Romania, Bulgaria si Serbia si-au dat intalnire zilele trecute la prima editie a Cupei Europene de rafting Dracula Race, eveniment organizat de Asociatia Romana de Rafting si Primaria Nehoiu, prin Centrul de informare Turistica.

Care sunt cele mai ciudate nume de localitati din Romania

Printre miile de localitati ce se afla in Romania exista si cateva denumiri de-a dreptul amuzante menite sa strarneasca zambetul oricui. Nume de localitati ciudate sau iesite din comun exista.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )