Libnet.ro
UNICEF

11:30

EY: Cele mai longevive afaceri de familie din Romania sunt acum in fata primului test major: transferul conducerii catre generatia urmatoare

Adevărul Adevărul,
EY: Cele mai longevive afaceri de familie din Romania sunt acum in fata primului test major: transferul conducerii catre generatia urmatoare

Cele mai longevive afaceri de familie din Romania abia trec de un sfert de secol de existenta, multe dintre acestea fiind acum in fata primului test major, transferul conducerii catre generatia urmatoare, spune Gabriel Sincu, coordonator al diviziei de consultanta pentru afaceri de familie din EY Romania. continuă pe Adevărul

Mesajul lui Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, catre cei care sustin ca au crescut salariile in sanatate (FOTO)

Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, a scris un mesaj, pe pagina sa de Facebook, in care spune ca, de fapt, salariile medicilor au scazut, iar el simte, in aceste conditii,.

Studentii celor mai mari 5 universitati din Romania fac front comun in scandalul legat de taierea locurilor de la admitere. Ce ii solicita ei ministrului Popa

Studentii celor mai mari cinci universitati intervin in scandalul taierii locurilor de la admitere. Ei au trimis o scrisoare comuna ministrului Educatiei, Valentin Popa, in care ii solicita acestuia sa.

Care sunt cele mai ciudate nume de localitati din Romania

Printre miile de localitati ce se afla in Romania exista si cateva denumiri de-a dreptul amuzante menite sa strarneasca zambetul oricui. Nume de localitati ciudate sau iesite din comun exista.

Locuri de munca prin reteaua EURES. 1.270 de posturi vacante in strainatate, in Germania cele mai multe slujbe

Angajatorii din Spatiul Economic European pun la dispozitia lucratorilor romani, prin intermediul retelei Eures, un numar de 1. 270 locuri de munca, cele mai multe in Germania, Malta si Olanda.

Cine sunt Artistul Anului si cele mai bune voci din Romania

Luni seara a avut loc editia din acest an a galei Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati. Iata cine a fost desemnat Artistul Anului si cele mai bune voci din Romania.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Penitenciare

Bula, numeste cateva penitenciare din Romania! Nu stiu, doamna profesoara! Pai unde ajung oamenii condamnati, cu dosare penale? Aaa de ce nu spuneti asa?! Stiu! Rahova, Jilava,.

Concurenta pe piata gazelor naturale din Romania - limitata de reglementarile din sector

Definirea cadrului legal prin adoptarea OUG 64/2016, inclusiv cu modificarile si ajustarile care se impun la nivelul legislatiei primare, trebuie sa reprezinte o prioritate, conform CC * CC: in perioada 2012-2016, in sectorul gazelor naturale nu a existat nici un segment de piata cu o concurenta reala O problema majora a pietei gazelor naturale din Romania, rezultata din analiza Autoritatii de Concurenta CC), este cea privind lipsa de predictibilitate si accentuarea, pe parcursul perioadei 2012-2016, a volatilitatii cadrului legislativ. Acest lucru a determinat, potrivit CC, o adaptare conjuncturala a furnizorilor la reglementari, cu consecinte in alocarea de resurse suplimentare. in acest context, definirea cadrului legal prin adoptarea OUG 64/2016, inclusiv cu modificarile si ajustarile care se impun la nivelul legislatiei primare, trebuie sa reprezinte o prioritate, conform CC.

Primarul din Romania care castiga mai mult decat presedintele Iohannis. Ce salariu are edilul municipiului Alba Iulia

Primarul municipiului Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, are un salariu/ indemnizatie lunara de 21. 375 de lei, un venit care il plaseaza astfel in topul edililor cu cele mai mari castiguri. Potrivit.

Rich Girls, singurul studio din Romania care ofera joburi de cinci stele si castiguri de peste 10.000$!

Videochat-ul a devenit unul dintre cele mai cautate joburi pentru tinerele din ziua de azi. Acest lucru nu se datoreaza doar faptului ca modelele ajung sa castige sume fabuloase de peste 10. 000 $, ci si conditiilor de lu.

Tudor Pop (USR): Cele mai multe spitale sunt necate n datorii, iar managerii nu au de unde sa acorde celebrele 'stimulente', nici macar pe termen scurt

Deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, ca Cele mai multe spitale sunt inecate in datorii, iar managerii, cu mici exceptii, chiar nu au de unde sa acorde celebrele 'stimulente', nici macar pe termen scurt. Potrivit deputatului Tudor Pop, categoriile cele mai afectate de noua lege a salarizarii si de noul regulament al sporurilor din sistemul sanitar sunt personalul auxiliar, personalul mediu auxiliar, iar pe unele categorii, rezidentii. Sunt si situatii unde medici primari si asistentele incaseaza mai putini bani.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )