Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare atractie turistica din Franta a fost evacuata. Un barbat a amenintat politistii

Antena3 Antena3,
Cea mai mare atractie turistica din Franta a fost evacuata. Un barbat a amenintat politistii

Autoritatile franceze au informat ca au evacuat una dintre cele mai mari atractii turistice din Franta, castelul Mont Saint-Michel, duminica, dupa ce un individ ar fi amenintat politistii, relateaza site-ul ag. continuă pe Antena3

Ferma de pui din cea mai mare comuna a tarii se poate redeschide dupa o sentinta a instantei. Ce declaratii face primarul Florestiului pe Facebook

Curtea de Apel Cluj a decis, printr-o sentinta definitiva, joi, 19 aprilie, ca ferma de pui din Floresti, cea mai mare comuna din tara, poate fi redeschisa.

Litoralul, fara angajati. Hotelieri: Este cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 28 de ani (VIDEO)

Hotelierii reclama cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 28 de ani pe litoral, in conditiile in care sezonul hotelier sta sa inceapa. 99% dintre hotelurile si restaurantele de la mare au un.

Alarmant! Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie. Potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistica, Romania inregistreaza pentru a doua luna consecutiv cea mai mare .

Echipa in premiera, la cea mai mare impadurire din Romania. Carmen Avram: imi place sa fiu acolo unde se face istoria

La evenimentul din Parcul Eroilor a venit si Carmen Avram, realizator in premiera, care a plantata plantat trei stejari si toti au fost dedicati eroilor de la Marasesti. Unul este pentru.

Cea mai vanduta masina sport din ultimii trei ani ar putea primi o motorizare surpriza. Plus tractiune integrala

O publicatie din Detroit vorbeste cu ocazia aniversarii a 54 de ani de Ford Mustang despre posibilitatea ca urmatoarea generatie a legendarului muscle car american sa primeasca atat o varianta AWD, cat si o versiune cu propulsie complet electrica.

Horoscop. Cea mai mare ambitie a fiecarei zodii

Pentru unii nativi, ambitia este o putere supraomeneasca. Exista in ei o dorinta arzatoare care se amplifica de-a lungul vietii si trebuie numaidecat sa se indeplineasca, spre fericirea lor. Berbec - de.

Poveste de Guinness World Records: Sase romani au gatit cea mai mare portie de fishchips din lume

Wall-Street. ro a stat de vorba cu doi dintre cei sase romani, toti angajati ai companiei Genting Casinos UK Ltd, care opereaza Resorts World Birmingham, care au gatit cea mai mare portie de fishchips din lume, omologata astfel de catre Guinness.

Deutsche Bank a transferat, din greseala, 28 de miliarde de euro

Deutsche Bank, cea mai mare banca comerciala din Germania, a recunoscut ieri ca a transferat din greseala 28 de miliarde de euro in cursul unei operatii de rutina, o suma mai mare decat intreaga sa valoare de piata, transmite AFP.

Cine este cea mai bogata romanca din America

Cea mai bogata romanca din lume este si cea mai discreta. Jenny Paulson, fosta Zaharia, este sotia miliardarului John Paulson. Jenny Zaharia a fost asistenta personala a lui John Paulson. De cand s-au.

LIVE VIDEO Cel mai mare eveniment de alergare in scop caritabil din Timisoara. Inima orasului a fost pusa in miscare cu multa energie pozitiva si cu bucurie

Cel mai mare eveniment de alergare din Timisoara, in scop caritabil, are loc duminica dimineata. S-a inregistrat o crestere a numarului de participanti cu aproximativ 30 la suta fata de editia de anul trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )