Libnet.ro
UNICEF

08:30

Romania se califica in cea mai mare competitie de programare pentru fete la nivel global

Playtech Playtech,
Romania se califica in cea mai mare competitie de programare pentru fete la nivel global

Trei echipe de fete vor reprezenta Romania in semifinalele Technovation Challenge,cea mai mare competitie de programare pentrufete din lume. Vineri, 12 mai, a avut loc pitch-ul Regional Technovation Challenge la care au participat 60 de eleve pasionate de tehnologie si programare, cu varste cuprinse intre 10 si 18 ani. Fiecare echipaavut ca scop realizarea unei []. continuă pe Playtech

Eurostat: Romania a inregistrat in martie cea mai mare crestere a productiei industriale din UE

Romania a inregistrat in martie cea mai mare crestere a productiei industriale din Uniunea Europeana, de 2,6% fata de februarie, fiind pe locul al doilea in privinta avansului anual, de 10,2%, potrivit datelor publicate vineri de biroul european de statistica, Eurostat.

Ministrul Muncii, contrazis de fotbalistul Claudiu Voiculet: Nu am eu cea mai mare indemnizatie pentru copil. O sa ma judec cu statul

Fotbalistul Claudiu Voiculet, despre care ministrul Muncii a spus ca are cea mai mare indemnizatie pentru copilului, a contrazis-o, marti, pe Lia Olguta Vasilescu si, mai mult, sustine ca este pregatit sa se ju.

Ministrul Muncii, despre cazul Voiculet: Nu dumnealui are cea mai mare indemnizatie, ci un avocat din Bucuresti

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a vorbit despre cazul fotbalistului Claudiu Voiculet si a declarat la Antena 3 ca nu la el facea referire, ci la un avocat din Bucuresti, care are cea mai mare indemnizatie de.

Mircea Badea, despre italianul care a cumparat cea mai mare si mai scumpa sampanie din Romania

Mircea Badea a vorbit la in gura presei despre italianul care a cumparat cea mai mare si mai scumpa sampanie din Romania. Exista un cetatean in Romania care a spart.

Cea mai mare listare a unei companii private pe BVB. Digi, evaluata pe bursa la 820 mil. euro

Digi a reusit sa obtina de la investitori 956,74 milioane lei 210 milioane euro) pentru 23,9 milioane din actiunile sale de clasa B, in cadrul Ofertei Publice Initiale IPO) desfasurate pe Bursa de Valori Bucuresti. Valoarea companiei este estimata la.

SCANDAL intre Olguta Vasilescu si un celebru fotbalist: Nu am eu cea mai mare indemnizatie pentru copil. O sa ma judec cu statul

Scandalul privind plafonarea indemnizatiilor pentru parinti ia amploare. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca s-a dezvoltat o mafie a profitorilor in conditiile in care 600 de.

Are cea mai mare baterie: Oukitel K10000 Pro cu 10.000 mAh te tine departe de priza o saptamana

Nu multe telefoane se lupta pentru utilizarea unui acumulator record, dar Oukitel K10000 este singurul din lume cu o baterie de 10. 000 mAh. in luna iunie a acestui an, va ajunge pe piata un nou smartphone cu un design atragator al unui producator chinez. Conform celor de la Engadget, acesta va ajunge pe piata cu [].

Are cea mai mare baterie: Smartphone-ul care te tine departe de priza o saptamana

Nu multe telefoane se lupta pentru utilizarea unui acumulator record, dar Oukitel K10000 este singurul din lume cu o baterie de 10. 000 mAh. in luna iunie a acestui an, va ajunge pe piata un nou smartphone cu un design atragator al unui producator chinez. Conform celor de la Engadget, acesta va ajunge pe piata cu [].

Diana Dumitrescu: Cea mai mare teama a mea e ca as putea sa nu am copii niciodata

Dupa ce a divortat de producatorul Ion Ducu, actrita Diana Dumitrescu a reusit sa isi refaca viata. Aceasta se bucura de ceva timp de o frumoasa poveste de iubire cu omul de afaceri Alin Buroi,.

Va bate Romania cea mai buna clasare din istorie la Eurovision 2017? Solistul Sistem povesteste in premiera pataniile din 2005

Romania participa joi seara in semifinalele concursului Eurovision 2017, tintind a 18-a finala din istorie. Casa de pariuri onlineBetano. coma realizat un info-grafic care sumarizeaza prezenta tarii noastre de-a lungul istoriei in cadrul celui mai mare concurs de muzica european.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )