Libnet.ro
UNICEF

09:00

Romania - cea mai mare scumpire procentuala a fortei de munca din UE

Hotnews Hotnews,
 Romania - cea mai mare scumpire procentuala a fortei de munca din UE

Firmele romanesti sunt tot mai presate de scumpirea fortei de munca: in trimestrul al doilea al anului 2017 costul orar al muncii a crescut cu 18,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, Romania fiind lider in Uniunea Europeana la majorarea procentuala a acestor costuri, conform datelor emise, vineri, de Biroul european de statistica Eurostat. continuă pe Hotnews

Surse: Pirelli vrea sa lanseze cea mai mare oferta publica initiala din 2017, in Europa

Producatorul italian de anvelope Pirelli, prezent si pe piata din Romania, vrea ca actiunile sale sa fie evaluate la noua miliarde de euro cu prilejul unei oferte publice initiale IPO) ce ar urma sa fie finalizata in cursul lunii octombrie, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situatiei, conform Agerpres.

ii ajuta pe altii, dar n-a scapat de ghinion. Astrologul Mariana Cojocaru, despre cea mai mare trauma din viata ei

Astrologul Mariana Cojocaru a facut marturisiri despre unul dintre momentele de mare cumpana din viata ei: in urma cu multi ani, a avut un accident de masina, in urma caruia a fost in moarte.

Militarul roman ucis in Afganistan a avut o tentativa de a renunta la armata. Era painea lui Dumnezeu. in el aveam cea mai mare incredere in misiuni

Moartea caporalului Madalin Stoica, rapus in Afganistan de o masina capcana, a adus multa tristete printre fostii camarazi de la unitatea din Buzau la care era incadrat. Militarul lucra ca sanitar la Batalionul de Informatii, de langa Comandamentul Diviziei Getica, insa plecase in misiune cu o unitate din Focsani. Dumnezeu a luat la el un om atat bun, caruia nu-i gaseai un cusur, spune un fost cadru militar, prieten al familiei napastuite.

Raport ingrijorator. Bulgaria considera Rusia cea mai mare amenintare externa: Actiunile Rusiei reprezinta o sursa de instabilitate regionala si de amenintare a obiectivului nostru cheie

Guvernul Bulgariei considera Rusia drept una dintre principalele amenintari externe, potrivit unui raport de securitate nationala pe 2016, care a fost aprobat de catre executivul de la Sofia si trimis spre.

Cum arata cea mai puternica explozie solara din ultimii zece ani

Cea mai mare explozie solara din ultimii zece ani a avut loc in urma cu mai putin de o saptamana. Ea a fost captata de telescoapele NASA, iar imaginile au fost date publicitatii.

Sportiva adolescenta Kovesi.Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

Sportiva adolescenta Kovesi. Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

Asociatia Bucuresti fara ei a lansat concursul Cel mai mare sobolan

Asociatia Bucuresti fara ei, care strange semnaturi pentru organizarea unui referendum de demitere a primarilor din Bucuresti, a lansat concursul Cel mai mare sobolan din Bucuresti. Concursul este o ironie la adresa Gabrielei Firea, dupa ce Primaria Capitalei a organizat concursul Cea mai frumoasa fatada, in contextul in care Bucurestiul este invadat de sobolani.

FOTOGALERIE Cum arata gradinile, fatadele si balcoanele premiate de Primaria Capitalei la concursul Cea mai frumoasa fatada

Primaria Capitalei a postat pe site imaginile cu gradinile, balcoanele si fatadele premiate la concursurile Cea mai frumoasa fatada, Cel mai frumos balcon si Cea mai frumoasa gradina. La categoria Cea mai frumoasa fatada, Premiul I a fost castigat de o cladire cu fatada crapata, acoperita cu iedera, iar la categocia Cel mai frumos balcon, o amenajare cu iedera de plastic.

ANALIZA De ce nu e corect sa spunem ca Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei din toate timpurile

Simona Halep este varful de lance al tenisului romanesc in ultimii ani, dar totusi nu poate fi socotita cea mai buna tenismena a Romaniei din toate timpurile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )