Libnet.ro
UNICEF

14:45

Romania cere UE sprijin direct de 750 de milioane de euro pentru intreprinderile mici si mijlocii

România Liberă România Liberă,
Romania cere UE sprijin direct de 750 de milioane de euro pentru intreprinderile mici si mijlocii

Romania discuta la Bruxelles despre un pachet de sprijin direct pentru IMM-uri, in valoare de 750 de. continuă pe România Liberă

Guvernul discuta cu UE un pachet de 750 de milioane de euro destinat IMM-urilor

Romania discuta la Bruxelles despre un pachet de sprijin direct pentru IMM-uri, in valoare de 750 de milioane de euro, sustine ministrul Economiei, Energiei si Mediului de afaceri, Virgil Popescu.

Franta pune la bataie 35 de milioane de euro pentru salvarea tenisului

Federatia franceza a lansat un plan financiar in valoare de 35 milioane euro pentru sustinerea tenis.

Trupa U2 a donat 10 milioane de euro pentru a sprijini lucratorii din sistemul sanitar irlandez

Trupa U2 a donat 10 milioane de euro pentru a sprijini lucratorii din sistemul sanitar irlandez in lupta cu epidemia de Covid-19, relateaza iTV.

APIA plateste aproape 67 de milioane de euro pentru beneficiarii Masurii 14, privind bunastarea animalelor

Beneficiarii care au depus, in 2019, cereri pentru accesarea Masurii 14 - Plati privind bunastarea animalelor vor primi sumele aferente in cursul zilei de vineri, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

UPDATE Primaria Sectorului 3 nu renunta la ideea de a aloca 5 milioane lei pentru promovare Proiectul a fost adoptat de Consiliu local

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, nu renunta la ideea de a aloca 5 milioane lei pentru promovare. Proiectul care prevede incheierea unui contract de 5 milioane lei pentru promovarea institutiei, cu compania Smart City Invest S3, la care este actionar Consiliul local, a fost adoptat luni de Consiliului local. Mai departe, compania incheie contracte pentru publicitate cu diverse televiziunipublicatii. in 2019, Primaria a mai incheiat doua contracte, in valoare de circa 12 milioane lei, pentru promovare. La ultima sedinta, proiectul a fost respins.

Simona Halep a anuntat ca a donat 30.000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19

Simona Halep a anuntat ca a donat 30. 000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19.

Bulgaria vrea sa adere mai repede la zona euro pentru a beneficia de fondurile destinate depasirii crizei coronavirusului

Bulgaria spera sa accelereze cu cateva luni procesul de aderare la zona euro pentru a beneficia de creditele acordate doar tarilor membre si destinate depasirii crizei economice provocate de coronavirus.

Un fond romanesc de investitii pentru firme IT isi creste bugetul de finanatare la 4 milioane Euro

Fondul de investitii ROCA X atrage noi fonduri pentru startupurile romanesti si isi creste bugetul de investitii de la 2,7 milioane de euro la 4 milioane de euro, cu dublarea participatiei din partea a peste jumatate dintre sustinatorii initiali ai proiectului.

Asociatia Umanitara Speranta pentru Romania cere ajutor pentru Joseph, un copil de doi ani internat dupa efectuarea unui vaccin

Un baietel de doar 2 ani si jumatate, din Moreni, judetul Dambovita, se lupta sa ramana in viata intr-o clinica din Turcia. Asociatia Umanitara Speranta pentru Romania SPRO) a lansato campanie de strangere de fonduri pentru Joseph, care sufera de paralizie cerebrala, tetrapareza spastica severa post meningo encefalita, declansate, se pare, dupa efectuarea primului vaccin.

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutoare de 3,3 mld. de euro pentru sustinerea IMM-urilor din Romania

Comisia Europeana a aprobat sambata o schema de ajutoare a Romaniei in valoare de 16 miliarde de lei aproximativ 3,3 miliarde de euro), ce vizeaza sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii IMM-uri), in contextul pandemiei de COVID-19, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )