Libnet.ro
UNICEF

12:16

Curtea de Justitie a Uniunii Europene: Romania a incalcat sistematic normele de poluare in Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Curtea de Justitie a Uniunii Europene: Romania a incalcat sistematic normele de poluare in Bucuresti

Romania nu si-a indeplinit obligatiile pentru a imbunatati calitatea aerului si a incalcat sistematic normele de poluare in Bucuresti, a decis joi Curtea de Justitie a Uniunii Europene. Decizia a fost luata intr-un proces deschis Romaniei de catre Comisia Europeana. Ministrul Mediului, dupa decizia CJUE privind poluarea in Bucuresti: O tara intreaga este astazi condamnata din cauza unei administratii locale iresponsabile. continuă pe Hotnews

Romania, condamnata de Curtea de Justitie a Uniunii Europene pentru poluarea din Bucuresti Ultimul incident major a fost cauzat de un incendiu la o fosta ferma de porci din Peris (FOTO)

UPDATE, 30 aprilie, ora 16. 00: intr-o prima reactie dupa condamnarea Romaniei, ministrul Mediului a declarat ca rezultatul era unul previzibil deoarece Primaria Generala nu s-a preocupat sa aiba un plan.

Romania, condamnata pentru poluarea din Bucurestide Curtea de Justitie a UE.Ministrul Mediului da vina pe Primaria Capitalei

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a condamnat vineri Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti, potrivit unui document al instantei.

DELOITTE ROMANIA: Prabusirea monedei euro si a Uniunii Europene reprezinta cel mai mare risc pentru macro-economie

Uniunea Europeana demonstreaza, la zece ani de la criza financiara, ca a invatat foarte putin despre cum sa actionezi impreuna si sa iei masuri paneuropenede combatere a crizeisi de sustinerea economiei, afirma Dimitrios Goranitis, Partener servicii de risc si reglementare, Deloitte Romania, intr-un material de opinie remis Redactiei noastre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.22 seconds )