Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romania, din nou pe ultimul loc in UE!Un roman din trei nu isi permite o masina

Antena3 Antena3,
Romania, din nou pe ultimul loc in UE!Un roman din trei nu isi permite o masina

O persoana din trei 29,8%) din Romania nu-si poate permite o masina, mult peste media europeana de 7%, procentul situandu-ne pe ultimul loc in uniune, arata datele pentru anul 2017 ale Eurostat. Procentul a. continuă pe Antena3

Romnia, din nou pe ultimul loc printre tarile UE / Aproape o treime dintre romni nu si permite sa cumpere o masina

O persoana din trei 29,8%) din Romania nu-si poate permite o masina, mult peste media europeana de 7%, procentul situandu-ne pe ultimul loc in uniune, arata datele pentru anul 2017 ale Eurostat.

Bianca Dragusanu, din nou mireasa! Fotografia a devenit virala

Bianca Dragusanu a dezvaluit cum ar arata in ziua nuntii, in cazul in care s-ar decide sa faca din nou acest pas important in viata sa. A devenit ceva natural sa probez si sa fotografiez astfel de.

Kourtney Kardashian este din nou insarcinata?

Familia Kardashian nu inceteaza sa ne surprinda. Acum se zvoneste o noua sarcina: Kourtney Kardashian ar urma sa devina din nou mama. Iata de unde a pornit zvonul.

Ct timp alocam cumparaturilor: Romnii, pe ultimul loc n clasament

Romanii sunt pe ultmul loc intr-un clasament de 15 state din Uniunea Europeana, in privinta timpului pe care il petrec la cumparaturi, frizerie, la medic sau la alte astfel de servicii personale, potrvit datelor publicate vineri de Biroul european de statistica Eurostat.

Ele sunt cele mai puternice INFLUENCERE din MODA in 2018! Lady GaGa este pe ULTIMUL loc! Te asteptai la ACEASTA castigatoare?

Admirata pentru eleganta sa, Ducesa de Sussex, Meghan Markle, ocupa abia locul 3 in topul celor mai puternici influenceri din moda in 2018. Topul Lyst este bazat pe impactul avut de tinutele purtate de.

Oficialii UE se reunesc din nou pentru a finaliza acordul Brexit

Oficialii UE se reunesc vineri pentru a finaliza acordul Brexit, urmand sa rezolve si ultimele cerinte ale Spaniei in ceea ce priveste statutul Gibraltarului, informeaza BBC News.

Insolventa Realitatea TV se discuta din nou pe 12 decembrie. Ar putea fi declarat falimentul. Postul are datorii de 25 milioane de euro

Pe 12 decembrie va avea loc un nou termen in dosarul privind insolventa Realitatea Media. Mizele dosarului, vechi de sapte ani, sunt functionarea in continuare a televiziunii si datoria uriasa de 25 de milioane.

Andreea Raicu, DIN NOU NUD! Cum a pozat vedeta! Imagini SOC!

Vedeta in varsta de 41 de ani a pozat nud si a dorit sa transmita astfel un mesaj puternic femeilor, scrie Click. in numarul din decembrie al revistei Unica, Andreea Raicu le incurajeaza pe femei sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )