Libnet.ro
UNICEF

08:45

EY Romania doneaza 70.000 de euro pentru lupta impotriva pandemiei COVID-19

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
EY Romania doneaza 70.000 de euro pentru lupta impotriva pandemiei COVID-19

EY Romania ofera 70. 000 de euro pentru combaterea efectelor pandemiei Covid-19 prin actiunile desfasurate de Crucea Rosie, Asociatia pentru Relatii Comunitare ARC) si prin parteneriate directe cu reprezentanti ai mediului de business din Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Messi a donat un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a donat un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului.

Lionel Messi si Pep Guardiola au donat cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Lionel Messi, starul argentinian al echipei FC Barcelona, si Pep Guardiola, antrenorul formatiei Manchester City, au donat, marti, cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului, informeaza presa din Spania.

Purcari doneaza 2 milioane de lei pentru lupta impotriva COVID-19

Grupul Purcari a anuntat ca va contribui cu 2 milioane de lei moldovenesti 500 mii RON) catre un fond adresat combaterii epidemiei COVID- 19 in Republica Moldova si Romania. Jumatate din aceasta suma reprezinta contributia personala a fondatorului grupului, Victor Bostan.

PENTRU A SPRIJINI LUPTA IMPOTRIVA CORONAVIRUS: Arctic doneaza catre Crucea Rosie Romana 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Compania Arctic, liderul pietei de electrocasnice din tara noastra, sprijina lupta impotriva crizei generate de Coronavirus si doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie, 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Rihanna a donat 5 milioane pentru lupta contra Coronavirus

Rihanna se alatura celebritatilor care doneaza sume importante in aceasta perioada pentru a contribui cum pot in lupta contra pandemiei de Coronavirus! Vedeta a donat 5 milioane de dolari! Iata catre cine merg banii! .

Radu Tudor: NATO, in lupta impotriva coronavirus. Zbor special pentru Romania

Armata Romana se implica masiv in efortul national si aliat de ajutorare a natiunilor in lupta impotriva coronavirus. NATO are mai multe operatiuni in derulare, iar Romania e unul dintre beneficiarii unui program strategic.

Marii artisti ai lumii, concerte caritabile de acasa pentru a sprijini lupta impotriva Coronavirus

O parte din marii artisti ai lumii au facut echipa cu Organizatia Mondiala a Sanatatii si sustin concerte caritabile, de acasa, pentru a sprijini lupta impotriva temutului Coronavirus.

Curse gratuite pentru cei care lupta impotriva coronavirusului prin aplicatia de taxi si ridesharing Free Now

Free Now sustine personalul medical care lupta impotriva coronavirusului si personalul din institutiile implicate in organizarea si gestionarea starii de urgenta oferind curse gratuite, in parteneriat cu Asociatia Studentilor din Universitatea.

Guvernul german aproba un pachet de 750 de miliarde de euro pentru a contracara impactul pandemiei de Coronavirus

Guvernul de la Berlin a anuntat ca-si va asuma noi imprumuturi, pentru prima data din 2013, ca parte a unui pachet de masuri fara precedent, ce totalizeaza 750 miliarde de euro 800 miliarde de dolari), adoptat pentru a amortiza efectele negative ale.

Marcel Bolos explica cu vor fi impartiti cei 1,4 miliarde de euro de la UE pentru lupta cu epidemia COVID-19

Ministrul Fondurilor Europene Marcel Bolos a explicat la Adevarul Live cele patru directii in care vor fi impartiti cei 1,4 miliarde de euro pe care Uniunea Europeana ii va acorda Romaniei in lupta cu raspandirea epidemiei de coronavirus.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )