Libnet.ro
UNICEF

20:30

Romania este printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume, raportat la puterea de cumparare

Hotnews Hotnews,
 Romania este printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume, raportat la puterea de cumparare

Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul 11 dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul mediu zilnic, potivit unui studiu Bloomberg, citat de Mediafax. Tara cu cea mai scumpa benzina este Norvegia, si nu degeaba acolo se vand extrem de bine masinile electrice, in timp ce Venezuela are cea mai ieftina benzina din lume: un cent/litru. continuă pe Hotnews

Romania este printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume, in functie de puterea de cumparare

Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul 11 dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul mediu zilnic, potivit unui studiu Bloomberg pentru 61 de tari.

Romania este printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume

Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul 11 dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul.

Romania ocupa locul 11 in topul ce include 61de tari cu cea mai scumpa benzina din lume

Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare. Tara noastra se situeaza pe locul 11 dupa ponderea costului unui galon de benzina i.

Romania ocupa locul 11 in topul ce include 61 de tari cu cea mai scumpa benzina din lume

Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare. Tara noastra se situeaza pe locul 11 dupa ponderea costului unui galon de benzina i.

Romania, in topul tarilor cu cea mai scumpa benzina in functie de puterea de cumparare

Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul 11 dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul mediu zilnic, potivit unui studiu Bloomberg.

Cea mai SCAZUTA temperatura de pana acum. Termometrele au aratat minus 15 grade la Miercurea Ciuc

Mercurul din termometre a coborat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, la minus 15 grade Celsius, cea mai scazuta valoarea termica inregistrata in tara in iarna care a debutat calendaristic la 1 decembrie, a.

Cum sa prepari cea mai buna crema de zahar ars

S-ar putea spune ca este un desert foarte des intalnit in bucatariile romanesti. Pentru ca este gustos si usor de preparat, aceste desert poate fi gatit de tine chiar azi. Urmeaza pasii recomandati de noi si vei obtine cea mai buna crema de zahar ars.

VIDEO Cea mai impresionanta parada, organizata in Buzau, cu transportoare blindate si militari in camulflaj

Cea mai noua tehnica militara, muzica populara si mii de portii de fasole, asa au sarbatorit buzoieniI Ziua Nationala. Chiar si fara elicoptere care sa survoleze cerul, festivitatile organizate in acest an au fost cele mai impresionante din ultimul sfert de secol.

Minus 15 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Mercurul din termometre a coborat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, la minus 15 grade Celsius, cea mai scazuta valoarea termica inregistrata in tara in iarna care a debutat calendaristic la 1 decembrie.

Minus 15 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Mercurul din termometre a coborat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, la minus 15 grade Celsius, cea mai scazuta valoarea termica inregistrata in tara in iarna care a debutat calendaristic la 1.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2721 seconds )