Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ministerul Sanatatii: in Romania nu exista niciun caz de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii: in Romania nu exista niciun caz de coronavirus

Ministerul Sanatatii, Victor Costache, anunta ca in acest moment, in Romania, nu exista niciun caz de infectie cu noul coronavirus infectia COVID-19). Autoritatile continua insa masurile de prevenire si limitare a eventualelor imbolnaviri cu acest virus. continuă pe Adevărul

Ministra Sanatatii: in Moldova nu a fost confirmat niciun caz de coronavirus

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a declarat ca in Moldova nu a fost depistat niciun caz de infectare cu coronavirus. Ea a comunicat ca Moldova a primit teste din Germania atat pentru determinarea coronavirusului, cat si pentru confirmarea acestuia.

Victor Costache: Dau un mesaj de calm. in Romania nu avem niciun caz de coronavirus! - VIDEO

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a vorbit luni la Parlament despre masurile privind prevenirea si combaterea coronavirusului. Ministrul a precizat ca de achizitiile privind materialele de urgenta se ocupa Ministerul de Finante. De alftel, ministrul Sanatatii a facut un apel la calm si a spus ca in Romania nu este niciun caz de coronavirus la acest moment.

Ministrul Sanatatii: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Ministrul Sanatatii, dr. Victor Costache, a declarat, luni seara, ca pe teritoriul Romaniei nu exist.

Klaus Iohannis, anunt despre virusul ucigas: Nu avem niciun caz de coronavirus. Convoc CSAT

Klaus Iohannis a vorbit luni dupa-amiaza despre coronavirus. Presedintele sustine ca nu exista niciun caz de coronavirus in Romania, pana la acest moment.

Victor Costache, videoconferinta de urgenta la Ministerul Sanatatii pe tema infectiei cu coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a convocat o videoconferinta de urgenta cu reprezentantii directiilor de sanatate publica din teritoriu si municipiul Bucuresti cu privire la gestionarea modului de prevenire a infectiei COVID-19.

LUDOVIC ORBAN: Nu este niciun caz diagnosticat cu coronavirus, niciun cetatean roman nu este infectat

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca nu exista niciun caz confirmat de coronavirus in Romania si a facut apel la populatie sa ia informatii doar din surse oficiale. Orban a precizat ca, data fiind extinderea epidemiei in Italia, Romana trebuie sa intensifice masurile.

Dr. Streinu Cercel: in acest moment, nu exista niciun test in desfasurare pentru coronavirus

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei Bals Adrian Streinu Cercel a declarat, luni seara, la sfarsitul conferintei Ministerului de Interne, ca in Romania nu exista niciun caz de coronavirus, ca s-au facut mai multe teste, dar persoanele testate nu aveau virusul, iar acum nu exista niciun test in lucru nefiind cazul.

Ministerul Sanatatii, instructiuni oficiale pentru a ne proteja de coronavirus. Ce trebuie sa stim si sa facem

Ministerul Sanatatii si Departamentul pentru Situatii de Urgenta au demarat campania de informare a populatiei privind coronavirusul.

Conferinta MAI: Nu exista cazuri de coronavirus in Romania Nu exista niciun test in desfasurare pentru coronavirus 6 persoane in carantina, in Bucuresti si cam 1.000 persoane la domiciliu

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei Bals Adrian Streinu Cercel a declarat, luni seara, la sfarsitul conferintei Ministerului de Interne, ca in Romania nu exista niciun caz de coronavirus, ca s-au facut mai multe teste, dar persoanele testate nu aveau virusul, iar acum nu exista niciun test in lucru nefiind cazul. Ministrul Costache spune ca mai sunt inca sase persoane in carantina, in Bucuresti si cam 1. 000 persoane la domiciliu.

Ludovic Orban: Nu exista niciun cetatean roman diagnosticat cu coronavirus in Romania

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca nu exista niciun cetatean roman in Romania diagnosticat cu coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2636 seconds )