Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania a fost pusa pe lista celor 19 tari care pot trimite turisti in Grecia, incepand cu 15 iunie

B1 B1,
 Romania a fost pusa pe lista celor 19 tari care pot trimite turisti in Grecia, incepand cu 15 iunie

Guvernul grec a realizat o lista cu 19 tari ai caror cetateni isi pot petrece vacantele in Grecia, in ciuda pandemiei de COVID-19, incepand cu data de 15 iunie, printre aceste state figurand si Romania,. continuă pe B1

Guvernul elen a pus Romania pe lista celor 19 tari care pot trimite turisti in Grecia

Autoritatile de la Atena au anuntat lista celor 19 tari care vor putea trimite turisti in Grecia din 15 iunie, pe lista figurand si Romania, Cipru, Israel, China, Japonia, Australia, Bulgaria, Serbia, Polonia, Ungaria si Cehia, informeaza site-ul greekcitytimes. com, preluat de Agerpres.

FARA TESTE DE COVID-19 SAU PASAPOARTE DE SANATATE Romania, pe lista celor 19 tari din care grecii asteapta turisti, dupa 15 iunie

Autoritatile de la Atena au anuntat lista celor 19 tari care vor putea trimite turisti in Grecia din 15 iunie, pe lista figurand si Romania, Cipru, Israel, China, Japonia, Australia, Bulgaria, Serbia, Polonia, Ungaria si Cehia, informeaza site-ul greekcitytimes. com.

Turistii romanii vor putea merge in Grecia incepand din 15 iunie

Autoritatile de la Atena au anuntat lista celor 19 tari care vor putea trimite turisti in Grecia din.

Coronavirus in lume: SUA au rezervat 300 mil. doze din vaccinul AstraZeneca Peru are peste 100.000 de cazuri

Numarul persoanelor declarate vindecate dupa ce au fost testate pozitiv cu noul coronavirus a depasit 2 milioane, in conditiile in care in lume au fost raportate peste 5 milioane de cazuri, iar aproximativ 330. 000 au murit, potrivit centralizarii de pe Worldometers. 52 Serbia isi redeschide frontierele pentru toti strainii, fara restrictii18. 03 Un bebelus de doar doua zile a murit din cauza coronavirusului in Africa de Sud 15. 56 Experti suedezi critica strategia autoritatilor ca fiind o greseala ingrozitoare15. 45 Peste 170. 000 de morti in Europa15. 02 Romania, pe lista celor 19 tari care pot trimite turisti in Grecia.

Statele Unite se retrage dintr-un tratat international important, semnat inclusiv de Romania

Statele Unite a anuntat retragerea dintr-un tratat important semnat cu alte peste 30 de tari, care permite efectuarea curselor aeriene de supraveghere pentru promovarea increderii la nivel international.

Valentin Ionescu (ASF): Piata financiara non-bancara din Romania are anticorpi pentru COVID-19

Directorul Directiei de Strategie si Stabilitate Financiara in cadrul ASF, domnul Valentin Ionescu a declarat: in ciuda socurilor pe termen scurt resimtite, in contextul situatiei actuale declansate de pandemia COVID-19, sistemul financiar non-bancar din Romania are un grad relativ ridicat de rezistenta la efectele economice generate de criza sanitara.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )