Libnet.ro
UNICEF

19:45

EA Romania a implinit 15 ani de activitate

Adevărul Adevărul,
EA Romania a implinit 15 ani de activitate

EA este prezenta in Romania din 2005, divizia locala lucrand la crearea unora dintre cele mai populare jocuri din lume, precum FIFA sau Need for Speed. continuă pe Adevărul

Caz socant la Bistrita-Nasaud. Tanara de 15 ani, obligata sa se drogheze si sa se prostitueze, iar mai apoi vanduta pe un pitbull

O poveste reala a socat Romania, dupa ce Libertatea. ro a facut public acest caz. Totul s-a petrecut in urma cu noua ani, in Bistrita-Nasaud, atunci cand o fata de 15 ani a fost obligata sa se drogheze, sa se prostitueze, iar mai apoi, a fost vanduta pe un pitbull si 2000 de lei. Schimbul dintre .

Caz socant! Barbat din Constanta si-a violat fiica de 15 ani in mod repetat

Un barbat de 40 de ani din comuna Pecineaga, Constanta, este banuit ca si-a violat fiica de 15 ani in mod repetat. Initial a fost retinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

De unde a pornit, de fapt, scandalul dintre Anna Lesko si Andreea Balan. Razboiul care dureaza de 15 ani

Anna Lesko a sarit la gatul Andreei Balan, luandu-i apararea lui George Burcea, cu care se afla in emisiunea Ferma. Astfel, aceasta a uimit pe toata lumea cu vehementa cu care l-a aparat pe George Burcea, fostul sot al artistei Andreea Balan. De unde a pornit, de fapt, scandalul dintre Anna Lesko si Andreea Balan .

Un barbat din Constanta a fost arestat, dupa ce si-a violat fiica in varsta de 15 ani

Un barbat din Constanta a fost retinut dupa ce si-a violat fiica in varsta de 15 ani in nenumarate randuri. Potrivit unui comunicat al Politiei Judetene Constanta, barbatul ar fi fost descoperit in.

Un profesor de educatie fizica a fost retinut dupa ce a intretinut relatii sexuale cu eleve de 14 si 15 ani

Un profesor de 29 de ani de la o scoala gimnaziala din judetul Tulceaa fost retinut de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), dupa ce a intretinut.

Planeta uriasa descoperita acum de astronomi. Este prima din istorie cu aceasta caracteristica

O planeta uriasa a fost descoperita de astronomii americani. Conform cercetatorilor, este prima din istorie care orbiteaza o stea pitica. O planeta uriasa, descoperita de astronomi WD 1586 b este o planeta gigant descoperita la 80 de ani lumina distanta de Pamant, in constelatia Draco. Cercetatorii de la Universitatea din Kansas au dezvaluit ca exoplaneta .

Caz revoltator la Tulcea. Profesor retinut pentru ca a intretinut relatii sexuale cu eleve de 14 si 15 ani

Potrivit anchetatorilor, faptele au fost savarsite in perioada aprilie-iulie 2020. Barbatul in varsta de 29 de ani va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

IONUT STROE: Romania gazduieste cel mai important eveniment atletic din Europa, dupa pandemie

Ministrul Tineretului si sportului, Ionut Stroe, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, cu ocazia inceperii Campionatelor Balcanice de Atletism pentru seniori in aer liber, ca este important faptul ca Romania organizeaza cel mai important eveniment de atletism din Europa dupa perioada de pandemie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )