Libnet.ro
UNICEF

20:15

Romania importa masiv energie electrica, la cel mai mare pret din regiune

Antena3 Antena3,
Romania importa masiv energie electrica, la cel mai mare pret din regiune

Romania importa joi dimineata peste 1. 000 de MW pentru a-si asigura consumul de energie, care se ridica la aproape 8. 000 de MW, in timp ce productia nationala nu depasea 6. 960 de MW la ora 10:00, potrivit. continuă pe Antena3

Romania importa energie electrica la cel mai mare pret din regiune

Romania importa joi dimineata peste 1. 000 de MW pentru a-si asigura consumul de energie, care se ridica la aproape 8. 000 de MW, in timp ce productia nationala nu depasea 6. 960 de MW la ora 10:00, potrivit datelor privind starea sistemului energetic national, postate in timp real pe site-ul Transelectrica.

IN ROMANIA: Pretul energiei, cel mai mare din regiune

Romania importa, azi dimineata, peste 1. 000 de MW pentru a-si asigura consumul de energie, care se ridica la aproape 8. 000 de MW, in timp ce productia nationala nu depasea 6. 960 de MW la ora 10:00, potrivit datelor privind starea sistemului energetic national, postate in timp real pe site-ul Transelectrica.

Sfantul Vasile le-a indeplinit cel mai mare vis. Au devenit parinti dupa 26 de ani de casatorie

Primul copil al anului 2019 a venit pe lume la Iasi, apoi alti patru bebelusi s-au nascut tot la Maternitatea Cuza Voda din Iasi. Pentru doi soti din Craiova ziua de Sfantul Vasile le-a indeplinit cel mai.

NASA a facut anuntul: Acesta este cel mai mare PERICOL!

Chiar si pentru cei care zboara frecvent cu avionul, stiind pe de rost procedurile, anuntul NASA a constituit o surpriza. Nimeni nu a spus asta pana acum, cu o asa claritate. Din pacate, de fiecare data cand.

Care a fost cea mai mare viteza nregistrata de radar pe soselele din tara, n vacanta de Anul Nou

Peste 70 de soferi care conduceau cu viteza excesiva sau sub influenta alcoolului, pe autostrazi, au fost prinsi de politisti in vacanta de sarbatori, 14 dintre ei circuland cu peste 200 de kilometri la ora. Cea mai mare viteza inregistrata de radar a fost 226 de kilometri la ora, pe Autostrada A3 Turda-Bors, soferul fiind un cetatean strain.

BCE a pus sub administrare speciala a zecea cea mai mare banca din Italia

Banca Centrala Europeana BCE) a pus, temporar, sub administrare speciala Banca Carige, a zecea cea mai mare banca din Italia, din cauza faptului ca nu a reusit sa-si majoreze capitalul social, transmit, miercuri, Reuters si Bloomberg.

Cristoiu: Aceasta este cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a intrat intr-o fundatura, fiind prizonierul unei minoritati electorale de pe Facebook. Cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis este ca a.

Cel mai bizar satelit care a orbitat vreodata Pamantul [VIDEO]

Mii de sateliti orbiteaza Pamantul, insa unul dintre acestia era cu totul aparte si, cu siguranta, e cel mai ciudat dintre cei pe care i-ai putea observa. Pe 3 februarie 2006, comandatul Bill McArthur si inginerul de zbor Valery Tokarev au pasit in afara Statiei Spatiale Internationale, iar sesiunea lor de lucru a fost transmisa [] .

CEL mai PIRATAT SERIAL din 2018: A detronat Game of Thrones dupa ani intregi de suprematie

The Walking Dead a fost cel mai piratat serial tv din 2018, detronand, pentru prima data in ultimii sase ani, celebra productie HBO Game of Thrones, informeaza Agerpres, citand un top publicat de.

Cel mai mediatizat membru al vestelor galbene a fost arestat

Cel mai mediatizat membru al vestelor galbene, Eric Drouet, a fost arestat de politia franceza, arestare despre care aceasta miscare de protest si opozitia sustin ca este motivata politic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )