Libnet.ro
UNICEF

10:45

Romania a importat in doua luni tractoare de peste 100 de milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Romania a importat in doua luni tractoare de peste 100 de milioane de euro

Romania a importat, in primele doua luni ale acestui an, tractoare in valoare de 102,04 milioane euro, o suma similara celei din perioada ianuarie-februarie 2018 102,07 milioane euro), conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

IN PRIMELE DOUA LUNI ALE ANULUI: Tara noastra a importat tractoare de 102 milioane euro

Tara noastra a importat, in primele doua luni ale acestui an, tractoare in valoare de 102,04 milioane euro, o suma similara celei din perioada ianuarie-februarie 2018 102,07 milioane euro), conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

Peste 100 de localitati din 24 de judete si orasul Bucuresti, afectate de inundatii si viituri in ultimele zile

Peste 100 de localitati din 24 de judete si Capitala au fost afectate de viituri si inundatii in ultimele 24 de ore, actionandu-se cu motopompe pentru scoaterea apei acumulate in 253 de locuinte, 37 de subsoluri si 440 de curti, iar 171 de persoane au fost evacuate preventiv, precizeaza marti Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Programul Rabla 2019 s-a incheiat dupa nici doua luni de cand a demarat

Programul Rabla 2019 pentru persoane fizice s-a incheiat dupa nici doua luni de cand a demarat, cele 30. 000 de vouchere fiind epuizate pe 5 iunie.

FOTOGALERIE Cum arata astazi Notre-Dame, la mai putin de doua luni de la incendiul care i-a distrus acoperisul si turla sageata

Pe 15 aprilie, agentiile de presa inroseau fluxul cu informatii despre ceea ce avea sa fie capul de afis al urmatoarelor saptamani: catedrala Notre-Dame din Paris una dintre emblemele capitalei Frantei) a fost devastata de un puternic incendiu. Intra in material pentru a vedea cum arata vestitul monument la mai putin de doua luni de la incidentul care i-a schimbat definitiv istoria.

BVB Rulaj de peste 30 milioane de euro

Prime Transaction: Peste 50% din valoarea tranzactionata a fost data de tranzactiile cu titlurile BRD - Groupe Societe Generale Rulajul inregistrat in utima sedinta de tranzactionare a saptamanii la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a urcat la o valoare impresionanta de 31,09 milioane de euro, de peste trei ori mai mare decat media zilnica a anului, de 8,74 milioane de euro, intr-o sedinta dominata de transferile cu cele doua actiuni bancare lichide de la bursa noastra, care au cumulat aproape 74% din valoarea tranzactionata.

Enel investeste peste 53 milioane lei in Romania

E-Distributie Muntenia, E-Distributie Dobrogea si E-Distributie Banat, companiile de distributie a energiei electrice din Romania din cadrul grupului Enel, vor instala in acest an peste 171. 000 de contoare inteligente pentru clientii din zonele lor de activitate, in cadrul unor proiecte de investitii in valoare de peste 53 de milioane de lei.

Proteste MASIVE in Cehia: Peste 100.000 de oameni au iesit in strada pentru a cere DEMISIA premierului (FOTO)

Peste 100. 000 de oameni au protestat la Praga,impotriva premierului Andrej Babis. Acesta este acuzat de frauda cu fonduri europene si, potrivit unui audit al Comisiei Europene, se afla in conflict de interese,.

Peste 100 de localitati, afectate de inundatii. Sute de locuinte si curti, afectate

Peste o suta de localitati din 24 de judete au fost afectate de inundatii in ultimele 24 de ore. 171 de persoane au fost evacuate preventiv, iar apa a intrat in 250 de locuinte si 440 de curti, arata un bilant al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Elevii-pianisti din Iasi care au cucerit lumea. Un copil a castigat trei concursuri internationale in doua luni

Doi elevi de la Colegiul Octav Bancila din Iasi au obtinut rezultate exceptionale la mai multe concursuri internationalele de pian desfasurate in ultimele luni in Italia si Germania, dar si la fazele internationale ale unor competitii gazduite in tara.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )