Libnet.ro
UNICEF

05:45

Romania, imprumut de 400 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, imprumut de 400 milioane de euro

Consiliul Directorilor Executivi al Bancii Mondiale BM) a aprobat, astazi, un imprumut de 400 milioane de euro aproximativ 493,06 milioane de dolari), ce va fi acordat Romaniei pentru dezvoltarea de politici privind managementul riscurilor de dezastre, a anuntat institutia bancara, intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Mondiala imprumuta Romania cu 400 milioane de euro pentru riscurile de dezastre naturale

Raportul Bancii Mondiale arata ca, in perioada 1970-2016, au fost inregistrate 85 de catastrofe in Romania, inclusiv 47 de inundatii, 4 cutremure si 2 secete, care au afectat in total aproape doua milioane de persoane si au generat pierderi in suma de peste 6 miliarde de dolari.

Banca Mondiala a aprobat o finantare de 400 de milioane de euro pentru Romania

Banca Mondiala a anuntat ca a aprobat suma de 400 milioane de euro, care va fi acordata Romaniei pentru gestiunea riscurilor de dezastre naturale.

SIF5 Oltenia vinde actiunile BCR catre Erste cu 140 milioane euro

SIF5 Oltenia a decis vanzarea participatiei sale la BCR catre actionarul majoritar al bancii, respectiv Erste Group Bank, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 140 milioane euro, reiese dintr-un anunt publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF 5 Oltenia vinde actiunile BCR catre Erste cu 140 milioane euro

SIF 5 Oltenia a decis vanzarea participatiei sale la BCR catre actionarul majoritar al bancii, respectiv Erste Group Bank, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 140 milioane euro, reiese dintr-un anunt publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Proiect: Fonduri de la stat pentru firme care investesc minimum 3 milioane Euro n Romnia. Descarca modelul de plan de investitii

Firmele private care fac o investitie de cel putin 3 milioane de euro in Romania vor putea primi ajutoare de stat intre 10% si 50% din investitie, printr-o schema care va fi relansata in 2018, a informat marti Ministerul Finantelor Publice. Pe anul 2018, schema ar putea beneficia de un buget total de 1,8 miliarde de lei aproximativ 390 de milioane de euro). Viitorul model de plan de investitii poate fi vizualizat in prezentarea de ma finalul articolului.

SNR a dat n judecata TVR pentru a recupera peste 9,2 milioane de euro, contravaloarea serviciilor prestate pentru televiziunea publica n a doua jumatate a anului trecut

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR) a dat in judecata TVR, in aceasta luna, pentru a recupera suma de 42,6 milioane lei peste 9,2 milioane euro), contravaloarea serviciilor prestate si neachitate in perioada august-decembrie 2017, plus penalitati de intarziere. SNR somase deja TVR in data de 3 mai pentru plata acestei sume, informatie prezentata in exclusivitate de HotNews. ro. Pe de alta parte, datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice, arata ca SNR a incheiat cu Televiziunea publica contractele aferente difuzarii programelor TVR pentru acest, contracte in valoare de peste 61,06 milioane lei fara TVA).

463 milioane Euro, nou fond de investitii european pentru finantarea firmelor IT

Firmele europene de software si internet cu ambitii internationale vor putea obtine finantari printr-un nou fond de investitii de 463 de miloane de euro, a anuntat, miercuri, firma de investitii Highland Europe, de la Londra, care a strans fondul.

Fonduri europene 2018: 14,3 milioane Euro pentru formare profesionala si antreprenoriala a managerilor din firmele mari. Ghidul solicitantului

Managerii si angajatii din departamentele de resurse umane din companiile mari vor putea urma cursuri de pregatire profesionala si antreprenoriala, in cadrul unor proiecte derulate de firmele respective, pentru care s-a pus la bataie un buget total de 14,3 milioane de euro, cofinantat din Politca de coeziune a Uniunii Europene. Ministerul Fondurilor Europene a anuntat data de depunere a proiectelor.

Vitalact investeste 3,5 milioane euro intr-o noua fabrica de lactate in judetul Hunedoara

Omul de afaceri Mihai Miron, proprietarul holdingului Ropharma si implicit al societatii Bioef, a investit 3,5 milioane de euro intr-o fabrica de lactate Vitalact, brand romanesc de lapte praf.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )