Libnet.ro
UNICEF

23:00

Romania isi inchide frontierele! Care sunt punctele de trafic prin care nu se mai circula

România Liberă România Liberă,
Romania isi inchide frontierele! Care sunt punctele de trafic prin care nu se mai circula

De luni, noi puncte de frontiera ar putea fi inchise, tinind cont de faptul ca limitarea circulatiei. continuă pe România Liberă

Coronavirus: Ciprul isi inchide frontierele pentru nerezidenti de la 15 martie

Presedintele Ciprului, Nicos Anastasiades, a anuntat ca, din cauza epidemiei de coronavirus, dispune inchiderea pentru doua saptamani a frontierelor tarii tuturor strainilor care nu sunt rezidenti, studenti sau angajati pe insula mediteraneana a carei.

Ucraina isi inchide frontierele dupa primul deces din cauza COVID-19

Ucraina a anuntat, vineri, inchiderea frontierelor timp de cel putin doua saptamani, in urma inregistrarii primului deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare.

Ucraina isi inchide granitele din cauza coronavirusului

Ucraina - care a anuntat vineri primul deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare - isi inchide frontiera strainilor timp de cel putin doua saptamani, in lupta impotriva raspandiii bolii, relateaza AFP.

Care sunt, de fapt, cele mai bune luni pentru a vizita Grecia. Date noi, tinand cont de incalzirea globala

Toata lumea spune ca cele mai bune luni pentru a vizita Grecia sunt cele de primavara, inceputul verii si apoi de la finalul lui septembrie pana la mijlocul lui octombrie. in aceste perioade va puteti bucura de vreme blanda, preturi mai bune, evitati aglomeratia si canicula. in iulie, august si la inceput de septembrie temperaturile .

VIDEO Streinu Cercel, despre dezinfectantii pentru coronavirus: Spirtul medicinal nu e bun, ci substantele pe baza de alcool care sunt biocide

Adrian Streinu Cercel, seful Spitalului Matei Bals, a declarat ca spirtul medicinal nu este bun ca dezinfectant pentru coronavirus, ci substantele pe baza de alcool care sunt biocide. De asemenea, substantele pe baza de clor sunt active pentru COVID-19, a precizat el.

CORONAVIRUS Estonia si Lituania isi inchid frontierele pentru cetatenii straini

Estonia si Lituania au anuntat ca isi vor inchide granitele pentru cetatenii straini, cu cateva exceptii, in timp ce Letonia a decis masuri restrictive pentru combaterea raspandirii coronavirusului, informeaza AFP.

CORONAVIRUS |Polonia iNCHIDE GRANITELE pentru toti STRAINII

Incercand sa stopeze raspandirea coronavirusului, Polonia isi inchide frontierele calatorilor straini, a anuntat premierul Mateusz Morawiecki, citeaza Reuters. Mai mult, guvernul va impune o carantina.

CORONAVIRUS | isi inchide fabricile pana la finalul lunii martie

Si-a inchis fabricile de la Maranello si Modena, pana la 27 martie, din cauza crizei provocate in Italia de epidemia de coronavirus, noteaza motorsport. com. Vizate de aaceasta decizie sunt atat.

Si Danemarca isi inchide granitele pentru intrarea strainilor. Nu insa si pentru iesiri

Incepand cu sambata 14 martie), pana pe 13 aprilie 2020, Danemarca va inchide granitele pentru straini, doar cetatenii danezi putand intra in tara, a anuntat Ambasadei Danemarcei de la Bucuresti.

Cehia isi inchide granitele pentru toate statele, incepand de luni, din cauza raspandirii coronavirusului

Premierul ceh Andrej Babis a anuntat vineri ca guvernul de la Praga a decis sa inchida granitele pentru cetatenii straini sau pentru cetatenii care vor sa plece in afara tarii, incepand de luni, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )