Libnet.ro
UNICEF

17:00

CORONAVIRUS Estonia si Lituania isi inchid frontierele pentru cetatenii straini

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CORONAVIRUS Estonia si Lituania isi inchid frontierele pentru cetatenii straini

Estonia si Lituania au anuntat ca isi vor inchide granitele pentru cetatenii straini, cu cateva exceptii, in timp ce Letonia a decis masuri restrictive pentru combaterea raspandirii coronavirusului, informeaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Coronavirus: Ciprul isi inchide frontierele pentru nerezidenti de la 15 martie

Presedintele Ciprului, Nicos Anastasiades, a anuntat ca, din cauza epidemiei de coronavirus, dispune inchiderea pentru doua saptamani a frontierelor tarii tuturor strainilor care nu sunt rezidenti, studenti sau angajati pe insula mediteraneana a carei.

Cehia isi inchide granitele pentru toate statele, incepand de luni, din cauza raspandirii coronavirusului

Premierul ceh Andrej Babis a anuntat vineri ca guvernul de la Praga a decis sa inchida granitele pentru cetatenii straini sau pentru cetatenii care vor sa plece in afara tarii, incepand de luni, in.

Parlamentarii isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana, din cauza coronavirusului

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru o saptamana, cu posibilitatea de prelungire, in contextul crizei generate de coronavirus, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

CORONAVIRUS |Estonia si Lituania: Granite inchise pentru cetatenii straini. Letonia impune restrictii

Estonia si Lituania au anuntat sambata ca isi vor inchide granitele pentru cetatenii straini, cu cateva exceptii, pentru combaterea pandemiei de coronavirus. Totodata, Letonia a decis masuri restricti.

Coronavirus in lume Trump a declarat stare de urgenta 250 de oameni au murit in Italia in 24 de ore Regatul Unit amana cu un an alegerile locale

Noul coronavirus a ucis cel putin 5. 347 de oameni in toata lumea de la aparitia sa in luna decembrie, in China, potrivit bilantului stabilit de catre AFP pornind de la date oficiale, iar in acest moment este imposibil de determinat cand va fi atins varful pandemiei, spune Organizatia Mondiala a Sanatatii. Peste 140. 720 de cazuri de infectare au fost numarate in 124 de tari si teritorii. Criza generata de coronavirus continua cu noi masuri exceptionale luate de fiecare stat afectat de pandemie, in Bulgaria fiind declarata starea de urgenta. Cehia a decis sa isi inchida granitele incepand de luni, iar Spania se pregateste si ea sa declare stare de urgenta. 00: Vicepresedintele Mike Pence spune ca 46 de state din America au cazuri de coronavirus. 57: Uruguay anunta primele patru cazuri de coronavirus. Toate cele 4 cazuri sunt persoane care au ajuns in Uruguay din Milano21. 45: Trump a declarat stare de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus20:54 Polonia inchide granitele cu strainatatea 20:40 Regiunea Madrid a ordonat vineri inchiderea tuturor centrelor comerciale, cu exceptia magazinelor alimentare, a farmaciilor si a benzinariilor20. 23: Danemarca isi inchide temporar granitele de sambata pentru cetatenii straini20. Numarul total al cazurilor de coronavirus in Franta a ajuns la 3. 661, fata de 2. 876, cate erau joi. De asemenea bilantul deceselor a ajuns la 79, de la 61 joi. 20: Arabia Saudita a identificat 24 de noi cazuri, bilantul total ajungand la 86.

Ucraina isi inchide frontierele dupa primul deces din cauza COVID-19

Ucraina a anuntat, vineri, inchiderea frontierelor timp de cel putin doua saptamani, in urma inregistrarii primului deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare.

CORONAVIRUS. Estonia declara stare de urgenta

Inca o tara europeana declara stare de urgenta din cauza coronavirusului. Guvernul de la Tallinn a luat aceasta decizie vineri, dupa ce in Estonia au fost raportate 10 noi cazuri confirmate de coronavirus,.

PENTRU A LIMITA RASPANDIREA CORONAVIRUSULUI: State din intreaga lume isi inchid granitele si impun restrictii stricte de calatorie

State din intreaga lume au continuat sambata sa isi inchida granitele, sa restrictioneze calatoriile si evenimentele care reunesc un numar mare de participanti, pentru a limita raspandirea coronavirusului.

State din intreaga lume isi inchid granitele si impun restrictii stricte de calatorie pentru a limita raspandirea coronavirusului

State din intreaga lume au continuat sambata sa isi inchida granitele, sa restrictioneze calatoriile si evenimentele care reunesc un numar mare de participanti, pentru a limita raspandirea coronavirusului, transmite Reuters.

Bisericile din R. Moldova isi inchid usile din cauza coronavirusului. Mall-urile raman deschise

Autoritatile de la Chisinau au decis suspendarea tuturor activitatilor religioase. Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, a anuntat ca activitatea bisericelor va fi sistata pentru urmatoarele doua saptamani, din cauza raspandirii coronavirusului. Premierul a subliniat ca anume in biserici se aduna mai multi varstnici, categoria de oameni care este mai supusa riscului de infectare cu noul virus.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )