Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce loc ocupa Romania in topul celor mai fericite tari de lume

România Liberă România Liberă,
Ce loc ocupa Romania in topul celor mai fericite tari de lume

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU), informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Romania, pe locul 86 in topul celor mai fericite tari de lume. Elvetia este pe primul loc

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU), clasament in care Elvetia ocupa primul loc.

Topul celor mai fericite tari din lume: Elvetia, pe primul loc. Moldovenii, mai fericiti decat romanii

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU), clasament in care Elvetia ocupa primul loc, scrie Mediafax.

Romania, la jumatatea topului cu cele mai fericite tari din lume

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU),.

Destinatii idilice de vacanta: TripAdvisor a anuntat topul celor mai frumoase insule din lume in 2015

Faima apelor cristaline si a plajelor cu nisip incredibil de fin a propulsat o destinatie mai putin cunoscuta pe primul loc in topul celor mai idilice locuri de pe pamant.

Topul mondial al fericirii este condus de Elvetia; Romania la jumatatea clasamentului

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU), clasament in care Elvetia ocupa primul loc.

Merita sau se merita sa vorbim corect romaneste? Topul celor mai frecvente greseli in ceea ce priveste utilizarea verbelor in limba romana

Utilizarea gresita a verbelor se afla in topul capcanelor gramaticale pe care foarte multi dintre romani nu stiu sa le evite. Abaterile de la norma, spun lingvistii, apar atat in exprimarea orala, cat si in cea scrisa.

Raportul Mondial al Fericirii pe 2015: Cei mai fericiti sunt elvetienii, la polul opus se afla statele africane. Moldovenii, mai fericiti decat romanii

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) intocmit cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite.

Pianistul de renume mondial EDUARD KUNZ, invitat special in cadrul Galei BOLSHOI Opera Stars de pe 17 mai

Pianistul Eduard Kunz, artist inclus de prestigioasa publicatie BBC Music Magazine in Topul Celor Mai Buni 10 Pianisi de Maine, va fi prezent pe pe 17 mai scena Ateneului Roman, ca invitat special in cadrul spectacolului de gala Bolshoi Opera Stars.

Numele reale ale celor mai cunoscuti artisti straini si romani: cine sunt Reginald, Mapother IV, Demetria sau Paul Maracine

Uneori, ca sa reusesti in industria muzicala sau la Hollywood, trebuie sa iti schimbi numele pentru a te remarca. Astfel, unele dintre cele mai cunoscute vedete din Romania si din Statele Unite ale Americii au adoptat nume de scena pentru a se diferentia de alte staruri, dar si pentru a se reinventa. intre acestea se numara Elton John, Lady Gaga, Tom Cruise, Bono, Matteo, Inna, Smiley sau Spike.

Romania are cea mai mare crestere a pietei de achizitii si fuziuni din Europa Centrala si de Sud-est

Valoarea tranzactiilor de achizitii si fuziuni a crescut spectaculos in tara noastra, cu 186% in 2014 comparativ cu 2013, ajungand la o valoare totala de 3,14 miliarde dolari, in timp ce numarul lor a crescut cu doar 24% in acelasi interval, conform studiului EY - M and A Barometer Romania, care sustine ca Romania inregistreaza astfel cea mai mare crestere a pietei M and A din Europa Centrala si de Sud-est CSE) in 2014.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )