Libnet.ro
UNICEF

06:30

Romania, locul 10 in proba de stafeta sanie de la Jocurile Olimpice

Adevărul Adevărul,
Romania, locul 10 in proba de stafeta sanie de la Jocurile Olimpice

Stafeta de sanie a Romaniei, formata din Raluca Stramaturaru, Valentin Cretu, Cosmin Atodiresei si Stefa Musei, a ocupat locul 10 in proba din cadrul Jourilor Olimpice de iarna de la Pyeongchang. continuă pe Adevărul

JO 2018 - Sanie: Romania, locul 10 in proba de stafeta pe echipe

Romania s-a clasat pe locul 10 in proba de sanie stafeta pe echipe mixte, joi, la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang, a doua performanta a delegatiei noastre la editia din Coreea de Sud.

Romania a obtinut locul 7 in FINALA la proba feminina de sanie de la Jocurile Olimpice 2018. Cel mai BUN rezultat al delegatiei din ultimii 24 de ani

Raluca Stramaturaru a obtinut locul 7 in finala probei feminine de sanie de la PyeongChang, acesta fiind cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna din ultimii 24 de.

Raluca Stramaturaru, dupa succesul de la Jocurile Olimpice: Sunt fericita si multumita. Sincer, obiectivul nostru era undeva la locul 15 (VIDEO)

Performanta importanta pentru Romania la Jocurile Olimpice din Coreea de Sud. Raluca Stramaturaru a incheiat finala individuala feminina din proba de sanie de la Jocurile Olimpice de Iarna pe locul 7, la doar.

JO 2018: Raluca Stramaturaru ocupa locul 10 la sanie, dupa primele doua manse

Sportiva Raluca Stramaturaru ocupa locul 10 in proba de sanie simplu feminin, dupa primele doua manse desfasurate luni, la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang Coreea de Sud).

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PYEONGCHANG. Surpriza romaneasca la JOCURILE OLIMPICE DE IARNA

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA2018 Romanii Cosmin Atodiresei si Stefan Musei au ocupat locul 19, penultimul, in proba de sanie dublu, desfasurata miercuri la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang.

Performanta uriasa pentru Romania la Jocurile Olimpice de iarna 2018. Raluca Stramaturaru, evolutie de exceptie la sanie

JO2018 PyeongChang - Jocurile Olimpice de iarna 2018. Raluca Stramaturaru s-a clasat pe locul 7 la finalul probei de sanie de la Jocurile Olimpice de iarna 2018 de la PyeongChang. Sportiva din Romania a.

Sportiva care a reusit o evolutie spectaculoasa la Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Cine este Raluca Stramaturaru

Performanta uluitoare pentru Romania la Jocurile Olimpice de Iarna. Raluca Stramaturaru s-a clasat pe locul 7 la finalul probei de sanie de la PyeongChang. Raluca Stramaturaru are 32 de ani si s-a.

Raluca Stramaturaru, prima declaratie dupa rezultatele obtinute la Jocurile Olimpice de Iarna 2018: Acest loc 7 reprezinta incununarea muncii mele

Sportiva romana Raluca Stramaturaru, care a reusit cel mai bun rezultat al Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna in ultimii 24 de ani, a declarat, marti, ca locul 7 ocupat la sanie la Jocurile de la.

JO 2018 - Biatlon: Eva Tofalvi, locul 84 in proba de 15 km individual, la ultimul sau concurs din cariera la Jocurile Olimpice

Eva Tofalvi si-a luat adio de la Jocurile Olimpice de iarna cu o clasare pe locul 84 in proba feminina de 15 km individual din cadrul concursului de biatlon al Jocurilor Olimpice de iarna de la PyeongChang. De-a lungul carierei, Tofalvi a participat la sase editii ale Jocurilor Olimpice de iarna.

Romania, fara reprezentanti la proba de slalom urias feminin la Jocurile Olimpice de Iarna. Singura sportiva calificata s-a retras

Romania nu va avea nicio reprezentanta in proba de slalom urias feminin la Jocurile Olimpice de Iarna. Singura sportiva calificata la aceasta proba, Ania Caill, a decis sa se retraga, dupa ce organizatorii au.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )