Libnet.ro
UNICEF

15:46

Sportiva care a reusit o evolutie spectaculoasa la Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Cine este Raluca Stramaturaru

Antena3 Antena3,
Sportiva care a reusit o evolutie spectaculoasa la Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Cine este Raluca Stramaturaru

Performanta uluitoare pentru Romania la Jocurile Olimpice de Iarna. Raluca Stramaturaru s-a clasat pe locul 7 la finalul probei de sanie de la PyeongChang. Raluca Stramaturaru are 32 de ani si s-a. continuă pe Antena3

Tanarul nascut intr-un sat din munti care a ajuns sa reprezinte Romania la Jocurile Olimpice de iarna: Este o mare onoare!

Florin Alin Cioanca are 22 de ani, iar anul acesta reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de iarna din Coreea de Sud. Tanarul a pus schiurile in picioare prima data pe cand avea 10 ani, fiind descoperit intr-o scoala primara dintr-un catun situat la intretaierea Muntilor Calimani cu Muntii Rodnei.

Romanilor nu le place la frig! Au venit primele rezultate de la Jocurile Olimpice de Iarna: Locul 81, 24, 31 si 29

De-a lungul istoriei, Romania a cucerit o singura medalie la Jocurile Olimpice de Iarna, un bronz prin cuplul Ion Panturu Nicolae Neagu la JO 1968 din Grenoble. Iar la ce vesti vin din PyeongChang Coreea de Sud), performanta de acum 50 de ani va ramane unica.

VIDEO Fabulos! Cum se comporta majoretele trimise de dictatorul nord-coreean Kim Jong-un la Jocurile Olimpice de iarna

Una dintre atractiile Jocurilor Olimpice de iarna, de la PyeonhChang, este echipa de majorete trimisa de dictatorul nord-coreean Kim Jong-un la fata locului.

Apropierea dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud, putin probabil sa reziste dupa Jocurile Olimpice de iarna

Coreea de Nord si Coreea de Sud au incurajat sambata seara, in cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Pyeongchang, o echipa unificata a Coreei, un eveniment urmarit cu atentie nu numai de comentatorii sportivi, ci si de analistii politici, in contextul evolutiei relatiilor dintre Nord si Sud.

Jocurile Olimpice de iarna: antrenorul care croseteaza pe partie pentru a scapa de emotii

Antrenorul unui snowboarder finlandez are un ritual ciudat, care il ajuta sa scape de tensiunea concursurilor importante.

Performanta uriasa pentru Romania la Jocurile Olimpice de iarna 2018. Raluca Stramaturaru, evolutie de exceptie la sanie

JO2018 PyeongChang - Jocurile Olimpice de iarna 2018. Raluca Stramaturaru s-a clasat pe locul 7 la finalul probei de sanie de la Jocurile Olimpice de iarna 2018 de la PyeongChang. Sportiva din Romania a.

Moment istoric la Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Mirai Nagasu, prima sportiva din SUA care reuseste un triplu axel la JO

JO2018 PyeongChang - Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Patinatoarea americana Mirai Nagasau a facut istorie la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang dupa ce a reusit o saritura triplu axel cu o aterizare.

Raluca Stramaturaru, prima declaratie dupa rezultatele obtinute la Jocurile Olimpice de Iarna 2018: Acest loc 7 reprezinta incununarea muncii mele

Sportiva romana Raluca Stramaturaru, care a reusit cel mai bun rezultat al Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna in ultimii 24 de ani, a declarat, marti, ca locul 7 ocupat la sanie la Jocurile de la.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Dezastru pentru Romania la PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Sportiva germana Laura Dahlmeier, una dintre marile favorite ale probelor de biatlon, a cucerit, sambata, medalia de aur la sprint 7,5 km), in timp ce romanca Eva Tofalvi s-a.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PYEONGCHANG. Un scandal zguduie JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Patinatorul japonez Kei Saito, specialist in short-track, primul sportiv depistat pozitiv la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang Coreea de Sud), a declarat marti, intr-un co.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )