Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania: masuri drastice impotriva noului coronavirus. Cum sunt afectate scoala, sportul si concertele in urmatoarea perioada

Adevărul Adevărul,
Romania: masuri drastice impotriva noului coronavirus. Cum sunt afectate scoala, sportul si concertele in urmatoarea perioada

Activitatile publice sau private care implica mai mult de 1. 000 de persoane sunt interzise, a anuntat ieri secretarul de stat Raed Arafat. Duminica, autoritatile au confirmat inca doua cazuri de infectare: o femeie de 42 de ani din Capitala si una de 70 de ani din Mures, numarul persoanelor infectate ajungand la 15. continuă pe Adevărul

Macron si Trump - pregatiti sa coopereze in cadrul G7 impotriva noului coronavirus

Presedintii francez Emmanuel Macron si american Donald Trump au convenit sa dezvolte in cadrul G7 o coordonare sanitara, stiintifica si economica in lupta impotriva noului coronavirus, a anuntat Palatul Elysee.

Masuri drastice in Ucraina, chiar la granita cu Romania, din cauza noului coronavirus

Autoritatile ucrainene au decis inchiderea tuturor institutiilor de invatamant din regiunea Cernauti, la granita cu Romania, pentru a impiedica raspandirea noului coronavirus.

Lucian Iliescu (PMP) cere inchiderea scolilor din Romania pentru 14 zile: Coronavirusul ar fi afectat nu mai putin de 800.000 de cetateni in China daca nu s-ar fi luat masuri drastice de preventie

Senatorul PMP Lucian Catalin Ilescu a cerut Guvernului, vineri, sa inchida toate scolile din Romania pe o perioada de 14 zile, ca o masura de preventie pentru raspandirea noului coronavirus.

Medic, despre lupta impotriva noului coronavirus: Acesta nu este un exercitiu. Este scenariul real! Sprijiniti sistemul medical!

Medicul Gabriel Diaconu face apel la populatie sa sprijine sistemul medical din Romania, in contextul raspanirii infectiei cu noul coronavirus, si subliniaza ca respectarea regulilor de igiena si furnizarea de informatii corecte autoritatilor poate ajuta la limitarea efectelor.

Cancelarul austriac: Si alte tari europene vor lua masuri drastice ca in Italia

Este doar o problema de timp pana cand si mai multe tari europene vor recurge la genul de masuri agresive pe care le-a luat Italia pentru a combate raspandirea coronavirusului, a declarat cancelarul austriac Sebastian Kurz, potrivit Reuters.

COVID-19. Situatia evolutiei noului coronavirus in Romania si la nivel global

Au fost confirmate noua cazuri de infectare cu virusul COVID-19 coronavirus). Trei dintre persoanele depistate infectate au fost declarate vindecate si externate deja, informeaza Guvernul Romaniei si Ministerul de Interne, sambata.

Oscarurile de la Bollywood, anulate din cauza noului coronavirus

Cel mai important eveniment anual al industriei cinematografice indiana va fi amanat, din cauza epidemiei de coronavirus, relateaza Agerpres. Evenimentul din India este echivalentul Premiilor.

VIDEO Greta Thunberg, in primul sau mesaj pentru Romania: Fiti uniti impotriva taierilor ilegale de copaci!

Activista de mediu Greta Thunberg le-a cerut romanilor sa fie uniti impotriva taierilor ilegale de copaci, in primul sau mesaj adresat tarii noastre, in exclusivitate pentru Mediafax. Ne vedem in strada, spune activista de 17 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )