Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un descencent al familiei de Habsburg a deschis, langa Timisoara, cel mai mare Parc Industrial din vestul Romaniei

Adevărul Adevărul,
Un descencent al familiei de Habsburg a deschis, langa Timisoara, cel mai mare Parc Industrial din vestul Romaniei

Contele Andreas Bardeau, descendent al familiei de Habsburg, a inaugurat, la Sanandrei la 10 kilometri de Timisoara), Banat Business Park, cel mai mare Parc Industrial din vestul Romaniei. continuă pe Adevărul

Cel mai mare atac cibernetic. Accesul judecatorilor si procurorilor la internet, restrictionat ca masura de precautie

Virusul despre care se spune ca a atacat cateva zeci de mii de computere i-a pus in garda pe reprezentantii Ministerului Justitiei. Surse judiciare au declarat ca accesul la internet al judecatorilor si procurorilor din Timisoara a fost restrictionat, printr-o directiva a Ministerului Justitiei.

Cel mai greu om din lume, un mexican de peste 400 de kg, a supravietuit unei interventii de micsoare a stomacului. Cea mai mare dorinta a lui este sa poata merge din nou

Bucuros si motivat sa ma intorc acasa, este ceea ce a declarat mexicanul Juan Pedro Franco, barbatul cel mai greu din lume care a iesit miercuri din spital unde a fost supus unei interventii chirurgicale de micsorare a stomacului. Cazul lui reprezinta un progres in medicina, mai ales intr-o tara ca Mexicul care ocupa unul din primele locuri pe plan mondial la obezitate. La un moment dat, Juan cantarea mai mult de o jumatate de tona.

Primaria Capitalei a lansat concursul Cel mai frumos balcon. Conditii de participare si valoarea premiilor

Primaria Capitalei, prin ARCUB, a lansat concursul Cea mai frumoasa fatada, cu premii in valoare totala de 214. 000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina sau cea mai frumoasa fatada.

Situatie critica in Sanatate. Care sunt spitalele in care se moare cel mai mult

Un nou studiu realizat la nivel national releva ca trei pacienti din o suta internati in spitalele din judetul Satu Mare nu mai ies vii pe portile unitatilor sanitare. Astfel, potrivit cercetarii realizate de Healthcare Business Solution HSB) Group, judetul Satu Mare se afla in topul clasamentului la nivel national in privinta ratei mortalitatii din spitale, respectiv 3%, urmat de Maramures, Braila, Galati, Bistrita-Nasaud, Hunedoara, Neamt, Brasov si Bacau. Numarul cel mai mic de persoane decedate se regaseste la Gorj, Ilfov si Olt, iar la Cluj-Napoca si Bucuresti, rata mortalitatii ajunge la putin peste 1,5%.

Cel mai vechi calculator din lume: cum era folosit de civilizatiile antice

Cel mai batran calculator din lume are o vechime mai mare decat ne-am fi asteptat si ar fi influentat evolutia civilizatiilor antice. Desi acesta nu se ridica la nivelul performantelor unui calculator digital, el a avut totusi o insemnatatedestul de mare in timpul Greciei Antice, acum mai mult de 2000 de ani. Sub greutatea apei, [].

IBM si-a dezvaluit cel mai puternic calculator cuantic de pana acum

Cel mai puternic calculator cuantic creat de IBM tocmai a fost testat, deschizand noi orizonturi in acest domeniu. Cele doua platforme cuantice ale IBM tocmai ce au primit un upgrade semnificativ in ceea ce priveste puterea de procesare. Compania a anuntat recent ca a reusit sa creeze si sa testeze cele mai puternice calculatoare cuantice [].

Voi desecretiza arhiva SIPA in cel mai scurt timp, cu respectarea termenelor legale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri dimineata, ca va desecretiza arhiva SIPA in cel mai scurt timp si cu respectarea termenelor si procedurilor legale.

Cel mai tare test de atentie! Tu iti dai seama ce numar lipseste din imagine? Ai cinci secunde

Cel mai tare test de atentie! Tu iti dai seama ce numar lipseste din imaginea de mai sus? Trebuie sa iti dai seama in mai putin de cinci secunde ce numar lipseste din sirul de mai.

Este cel mai sanatos aliment din lume. Previne cancerul si intareste sistemul imunitar

Este cel mai sanatos aliment din lume si ofera cei mai multi nutrienti per calorie. Este vorba de spanac. Acesta face mininuni pentru sanatate. Previne cancerul, protejeaza creierul si inima, intareste.

Familia Trump, in Romania: Cel mai mic dintre fiii presedintelui american a aterizat la Cluj, iar fiul cel mare e deja la Giurgiu (FOTO)

Romania a devenit destinatia preferata a familiei Trump, in ultimele zile! Fiii presedintelui SUA au venit pe rand in tara. Dupa ce marti Donald Trump jr. a ajuns in Romania cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )