Libnet.ro
UNICEF

19:45

Romania a participat cu un mini avion fara pilot la cel mai mare test NATO in domeniul informatilor

B1 B1,
Romania a participat cu un mini avion fara pilot la cel mai mare test NATO in domeniul informatilor

Romania a participat cu un mini avion fara pilot si cu mai multi militari la cel mai important test in domeniul informatilor din istoria NATO, care s-a desfasurat in Norvegia, in perioada 19-28 mai. Exerciti. continuă pe B1

Romania a participat la Exercitiul Unified Vision 2014, cel mai mare test NATO in domeniul informatiilor, cu un mini avion fara pilot

Romania a participat, Exercitiul Unified Vision 2014, cel mai mare test NATO in domeniul informatiilor, cu un mini avion fara pilot si cu mai multi militari. Evenimentul s-a desfasurat in Norvegia, in perioada 19-28 mai, potrivit site-ului Aliantei Nord-Atlantice.

NATO efectueaza cel mai important test in domeniul informatilor din istoria sa

NATO efectueaza in prezent, in Norvegia, cel mai mare exercitiu din istoria sa in domeniile colectarii de informatii si supravegherii, cu ajutorul avioanelor fara pilot, satelitilor si tehnologiei de varf .

Povestiri Urbane - episodul 7: Nu vrem sa ne jucam de-a Dumnezeu, dar din pacate nu putem sa-i ajutam pe toti si atunci incercam sa gasim cazul care are nevoie de cel mai mult ajutor

Cativa tineri din Cluj incearca sa schimbe mentalitati si sa demonstreze ca poti ajuta alti oameni fara a cere ceva inapoi. Beard Brothers este organizatia care s-a infiintat din nevoia de a se implica in diverse actiuni de sustinere a oamenilor care au nevoie de ajutor. Sambata au organizat un eveniment in Bucuresti cu scopul de a il ajuta pe Eduard, un baietel de 6 ani, care are nevoie urgenta de bani pentru a reusi sa supravietuiasca. Cornel Hoza presedintele Beard Brothers: Asta e cea mai dificila parte. Nu vrem sa ne jucam de-a Dumnezeu si sa spunem mergem acolo sau mergem acolo. Din pacate nu putem sa-i ajutam pe toti si atunci incercam sa gasim cazul care are nevoie de cel mai mult ajutor. Poate o sa fim 3. 000 si atunci lucrurile vor sta altfel.

VIDEO Sclav pe plantatiile lui Ioan Niculae, cel mai bogat om din Romania

Zilierii care muncesc pe pamanturile administrate de firmele lui Ioan Niculae nu isi primesc banii cu lunile. O investigatie incognito a Romaniei libere a scos la iveala faptul ca zilierii care lucreaza pe terenurile latifundiarului primesc dupa 12 ore de truda in cel mai bun caz o paine sau o mana de faina.

Cel mai bun bibliotecar este din Medgidia

Cel mai bun bibliotecar local din Romania in anul 2013 a fost desemnat in cadrul Conferintei Internationale a Bibliotecarilor Traineri 2014, organizata de Grupul de Lucru pe Training si Biblionet. Alina Ocheana, bibliotecar la Biblioteca Municipala Medgidia, Filiala Nord, a castigat premiul pentru Cel mai bun bibliotecar local din Romania in anul 2013 pentru numeroasele programe si cursuri pe care le-a sustinut atat pentru liceenii si elevii din Medgidia, cat si pentru seniorii din comunitatea locala.

Baschet Romania: Finala Ligii Nationale, disputata dupa sistemul cel mai bun din 5 jocuri

Finala Ligii Nationale din acest an se va disputa intre echipele CSU Asesoft Ploiesti si CSM Oradea. Sistemul folosit va fi cel mai bun din 5 meciuri, acestea urmand sa aiba loc intre 31 mai - 12 iunie. Finala mica se va disputa dupa sistemul cel mai bun din trei partide.

Antena 3, cel mai urmarit post TV din Romania

Duminica, 25 mai, ziua in care romanii au iesit la vot pentru a-si alege europarlamentarii, Antena 3 a fost lider incontestabil de audienta in prime time, cel mai disputat interval orar, conform cifrelor oferite.

Cel mai nou virus de Facebook si Yahoo Messenger pacaleste utilizatorii in cel mai politicos mod cu putinta, avertizeaza Bitdefender

Sute de sisteme au fost infectate cu cel mai recent troian de mesagerie instanta care foloseste ingineria sociala politicoasa si versete biblice in procesul de decriptare a datelor, anunta Bitdefender.

Euro, la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala

Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala. Banca Nationala a anuntat astazi un curs de referinta de 4. 4099 de lei pentru un euro, cu 0,65 de bani mai mic decat cel.

Dezastrul lasat de inundatii in cel mai important complex minier din Serbia

Cel mai important complex minier din Serbia s-a transformat intr-un lac dupa inundatiile grave din ultima perioada. Atat caile de acces in galerii, cat si utilajele folosite la exploatarea carbunelui au.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )