Libnet.ro
UNICEF

16:15

Romania a primit 700 cereri de azil in 2015, cele mai multe de la cetateni sirieni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania a primit 700 cereri de azil in 2015, cele mai multe de la cetateni sirieni

Aproximativ 700 de cereri de azil in Romania au fost depuse in perioada ianuarie - mai 2015, cele mai multe de cetateni sirieni, anunta Inspectoratul General pentru Imigrari, cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiatului, sarbatorita pe 20 iunie. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune camere video spion

In ziua de astazi, tehnologia a evoluat atat de mult, incat cele mai bune camere video spion au ajuns la preturi accesibile. Noi am selectat cateva dintre cele mai vandute produse de acest fel in intreaga lume si vi le prezentam. Precum niste adevarati spioni sau detectivi particulari, ne-am documentat care sunt cele mai bune [] Cele mai bune camere video spion Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune aplicatii iPhone de editat poze

Chiar daca iPhone 6 a fost surclasat de concurentii LG G4 si Samsung Galaxy S6 in ceea ce priveste camera foto, aceasta se descurca, in continuare, mai mult decat onorabil. Dar pentru ca degeaba faci fotografii bune daca nu le prelucrezi pe masura, nu ar fi rau sa ai in vedere cele mai bune aplicatii [] Cele mai bune aplicatii iPhone de editat poze Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune aplicatii de pescuit

Am adunat pentru voi o lista cu cele mai bune aplicatii de pescuit. Cu ajutorul telefoanelor inteligente, acum puteti invata cum sa faceti noduri, puteti afla informatii despre anumite specii de pesti sau puteti tine evidenta cu precizie a capturilor facute de-a lungul timpului pentru a distruge mitul ca pescarii exagereaza. Smartphone-urile ne acapareaza viata [] Cele mai bune aplicatii de pescuit Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Observatorul Roman de Sanatate: Spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este Judeteanul din Targoviste si pacientii sunt cel mai mult tinuti internati la Tarnaveni

Un raport publicatastazi de Observatorul Roman de Sanatate evalueaza mai multi indicatori care masoara capacitatea si activitatea spitalelor din Romania cu ajutorulunei aplicatii online si folosind informatii oficiale. Printre cele mai importante constatari: o defavorizare pronuntata a romanilor din mediul rural care au acces la mult mai putini medici si farmacii decat cei de la oras. De remarcat si ca spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este, inexplicabil din perspectiva populatiei din zona respectiva, Spitalul Judetean din Targoviste.

Cele mai mari companii din Romania: cine sunt gigantii din retail, farma, auto sau agricultura

Vezi in slide-urile urmatoarele care sunt cele mai mari companii din domenii precum farma, auto, utilitati, energie sau ITC, pe baza informatiilor oferite de Registrul Comertului.

Cele mai frumoase poduri din Romania. Adevarate minuni ale tehnicii si arhitecturii puse in opera de inginerii romani

Cele mai frumoase poduri din Romania sunt in cea mai mare parte opera unor ingineri romani, care au reusit, prin metode inovative, sa realizeze adevarate capodopere ale tehnicii. De exemplu, complexul de poduri de la Cernavoda era, la vremea respectiva, cel mai lung din Europa.

Cele mai bune bancuri cu Chuck Norris: De ce sunt hoti in Romania? Pentru ca Chuck Norris este in concediu

Cele mai bune bancuri cu Chuck Norris. Erou al filmelor de actiune din anii 1980, Chuck Norris, in varsta de 75 de ani, a intrat rapid in cultura romaneasca, fiind recunoscut pentru calitatea superioara a tehnicilor de lupta pe care le detine, ceea ce a dus la aparitia a numeroase bancuri care fac referire la acest aspect.

Acestea sunt cele mai creative campanii in online

Campania Read a tree realizata de Geometry Global pentru Elefant. ro a fost marele castigator la cea de-a patra editie a IAB Mixx Awards Romania, competitie care premiaza cele mai creative campanii in online.

Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor

Oppo Mirror 5 ar putea fi unul dintre cele mai frumoase telefoane venite din China in ultimii ani. in ultima vreme, chinezii au lansat telefoane cu design-uri extrem de interesante. Unul dintre cele mai bune exemple este chiar Huawei P8, un telefon careare acel aspect business pe care multi utilizatori spun ca l-ar dori. Este [] Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Google limiteaza accesul la unele dintre cele mai daunatoare site-uri

Google va limita accesul la site-urile in care este disponibil continut de tipul revenge porn. in ultimii ani, notiunea de revenge porn a devenit din ce in ce mai cunoscuta in mediul online. Multe persoane, in incercarea de a se razbuna pe fosti parteneri, incarcau pe internet videoclipuri sau poze in care acestia erau surprinsi [] Google limiteaza accesul la unele dintre cele mai daunatoare site-uri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )