Libnet.ro
UNICEF

08:15

Romania, printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei si in luna noiembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei si in luna noiembrie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a ramas stabila la minus 0,3% in luna noiembrie 2020, in timp ce in Uniunea Europeana a ramas stabila la 0,2%, tarile membre cu cele mai ridicate rate ale inflatiei fiind, la fel ca si in octombrie, Polonia, Ungaria, Cehia si Romania, arata datele publicate, astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Bucuresti pastreaza cea mai mare rata de infectare cu COVID-19 7.01 Judetele care completeaza topul negativ

Potrivitcelor mai recente datepublicate de Grupul de Comunicare Strategica, in ultimele 24 de ore, 6. 171 de persoane au fost depistate pozitiv cuCOVID-19, iar 204 dintre pacientiiCOVID-19 si-a.

Capitala are in continuare cea mai mare rata de infectare cu COVID-19. Cum arata situatia in toate regiunile Romaniei

Potrivitcelor mai recente datefurnizate de catre Grupul de Comunicare Strategica, 3. 252 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV 2 au fost raportate luni, 14 decembrie, ceea ce duce la un.

Capitala are in continuare cea mai mare rata de infectare cu COVID-19. Cum arata situatia in toate regiunile Romaniei

Potrivitcelor mai recente datefurnizate de catre Grupul de Comunicare Strategica, 3. 252 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV 2 au fost raportate luni, 14 decembrie, ceea ce duce la un.

Bucuresti si Ilfov, zonele cu cea mai mare rata de infectare din tara. Constanta se situeaza pe locul trei, cu un indice de 5,95

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat,joi, inca 5. 697 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID 19, in ultimele 24 de ore. De asemenea,107 decese inregistrate pe un interval de 24 de ore in.

Crima atroce care a ingrozit Italia: romanca batuta crunt si arsa de vie. Printre suspecti, cea mai buna prietena

O romanca si iubitul ei italian sunt principalii suspecti intr-o crima a carei victima este o alta romanca. Cei doi risca pedeapsa cu inchisoarea pe viata.

Cea mai trista veste despre vaccin. Ce se intampla cu unul din patru oameni

Cercetatorii au spus marti, conform Reuters, ca aproape una din patru persoane ar putea sa nu primeasca vaccinuri anti-coronavirus inainte de anul 2022 deoarece tarile cu venituri mari, acolo unde traieste mai putin de 15% din populatia globului, au rezervat 51% dintre dozele celor mai promitatoare vaccinuri. Cea mai trista veste despre vaccin De asemenea, .

Banca Austriei: Romanii au cea mai scazuta incredere in moneda lor nationala. Nu au incredere nici in banci nici in siguranta depozitelor bancare

Romanii au cea mai scazuta incredere in moneda nationala si printre cele mai reduse niveluri de incredere in banci si in siguranta depozitelor bancare, arata rezultatele unei cercetari facute de Banca Nationala a Austriei, rezultate transmise la solicitarea HotNews. ro. Austriecii efectueaza anual un asemenea sondaj in statele din regiunea noastra, intreband populatia despre increderea in euro, in moneda locala, in Guvern s. a. m. d. Potrivit unor surse participante la sondaj, una din explicatiile acestor scoruri care nu ne avantajeaza consta in tentativele populiste de promovare a unor legi aparent corective, dar care in realitate fac mai mult rau economiei decat binele dorit de initiatori.

Crima din Ghimpati se repeta. Romanca din Italia, arsa de vie pe un camp de iubit si cea mai buna prietena

O crima teribila a socat doua tari: Romania si Italia. O tanara romanca a fost ucisa cu sange rece de iubitul sau italian si, cel mai probabil, de prietena sa cea mai buna, de nationalitate romana. Potrivit anchetatorilor, urmele crimei par sa fie foarte similare cu odioasa crima din Ghimpati, victima fiind injunghiata si arsa .

LIVE TEXT: Klaus Iohannis incepe consultarile cu partidele pentru guvernare. Ciolacu: Un guvern de uniune nationala este cea mai buna solutie

ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

LIVE TEXT: Klaus Iohannis - consultari cu partidele pentru guvernare. Ciolacu: Un guvern de uniune nationala este cea mai buna solutie

ACTUALIZARE 13:30 - Ludovic Orban: PNL ramane dedicat obiectivului de a forma un guvern de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:00 - Consultarile cu reprezentantii USR PLUS au inceput --- *ACTUALIZARE 12:30 - Discutiile cu reprezentantii PNL s-au incheiat --- *ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2717 seconds )