Libnet.ro
UNICEF

19:15

Romania, printre tarile din UE cu cel mai lung program de lucru

Antena3 Antena3,
Romania, printre tarile din UE cu cel mai lung program de lucru

Romania se numara printre statele Uniunii Europene cu cel mai mare numar de ore obligatorii de lucru saptamanale, 40, la cealalta extrema situandu-se Franta, unde saptamana de lucru este de numai 35,6 ore,. continuă pe Antena3

Situatie aberanta, unica in Romania: Primarul din Iasi conduce municipiul din sufrageria unei vile de lux din cel mai exclusivist cartier rezidential din oras

Dupa ce primarul Gheorghe Nichita, a ajuns in vizorul DNA, momentan fiind arestat la domiciliu, municipiul Iasi traverseaza o situatie administrativa aberanta si fara precedent in Romania, scrie Adevarul.

Gigantii economiei romanesti s-au unit in cel mai important pact de CSR

24 de dintre cele mai mari companii si ONG-uri din Romania, printre care Petrom, Raiffeisen Bank si Coca-Cola Hellenic au semnat cele 10 principii ale United Nations Global Compact, ele propunandu-si ca astfel sa lupte impotriva coruptiei, pentru.

Google ramane cel mai mare furnizor global de media, Facebook are cea mai mare crestere. In Romania, cei doi giganti au cresteri anuale de peste 50% - raport Zenith

Google domina topul international al furnizorilor de spatii media Top 30 Global Media Owners 2015, publicat de reteaua internationala de media ZenithOptimedia. Dar, in timp ce Google isi mareste avantajul fata de cel mai apropiat competitor, cresterea cea mai mare in acest clasament este cea a Facebook, furnizor vazut drept principalul beneficiar al tranzitiei catre mobile, potrivit unui comunicat Zenith Romania. Agentia locala apreciaza ca si in Romania Google si Facebook inregistreaza cresteri anuale de peste 50%, desi pozitiile intr-un posibil clasament local nu ar fi inca atat de sus ca in clasamentul global.

FMI: Tarile din Europa de Est trebuie sa-si reduca datoriile

Tarile din Europa de Est trebuie sa-si reduca datoriile ca sa revina la ritmul de crestere economica si la investitiile de dinaintea crizei financiare globale, potrivit Fondului Monetar International FMI).

FMI: Tarile din Europa de Est trebuie sa-si reduca datoriile din sectorul privat

Tarile din Europa de Est trebuie sa-si reduca datoriile din sectorul privat ca sa revina la ritmul de crestere economica si la investitiile de dinaintea crizei financiare globale, potrivit Fondului Monetar International FMI).

Mircea Badea: Fiul lui Ion Ratiu ar fi spus ca Basescu a fost cel mai bun presedinte. Stimate domn, stiti cine a distrus partidul tatalui dumneavoastra?

Mircea Badea a comentat, in editia de joi a emisiunii in gura presei, un articol publicat pe net, in care fiul lui Ion Ratiu, Nicolae Ratiu, afirma ca Traian Basescu a fost cel mai bun presedinte. Nicolae.

Nicolae Banicioiu: Cardul de sanatate este cel mai mare proiect din 1989, fiind 14,5 milioane de asigurati

Cardul national de sanatate este, cu cei 14,5 milioane de asigurati, cel mai mare proiect pe care l-a avut Romania dupa 1989, rolul acestuia fiind in principal de a opri frauda si scurgerile din sistemul sanitar, a declarat, marti, ministrul Sanatatii,.

Cel mai longeviv jandarm a murit la varsta de 105 ani

Locotenentul in rezerva Craciun Pantea, veteran de razboi, a murit, vineri, la varsa de 105 ani. Pantea Craciun s-a nascut la 11 ianuarie 1910, in localitatea Calacea, judetul Bihor si a fost declarat la inceputul anului cel mai longeviv jandarm.

Cand vinzi cel mai bine pe magazinul online

Zilele saptamanii in care magazinele online vand cel mai bine sunt miercurea si joia, sustine seful unei firme de marketing si afiliere online. Pe sectoare, valoarea medie a unei tranzactii in ITC este de 700 lei, 140 de lei in fashion, 200 de lei pentru produsele destinate copiilor si 220 de lei pentru produsele home deco, a mai afirmat Boerescu, potrivit sursei citate.

Assicurazioni Generali anunta cel mai mare profit operational din ultimii sapte ani

Assicurazioni Generali SpA, cel mai mare asigurator italian, a raportat, pentru primele trei luni din 2015, cel mai ridicat profit operational trimestrial din ultimii sapte ani, in baza veniturilor din investitii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )