Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania ramane tara cu cele mai multe nasteri inregistrate in randul mamelor adolescente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania ramane tara cu cele mai multe nasteri inregistrate in randul mamelor adolescente

Romania ramane tara cu cele mai multe nasteri inregistrate in randul mamelor adolescente, unde aproape 14% din bebelusi sunt nascuti de mame care au mai putin de 20 de ani. Romania se numara in topul clasamentului celor mai tinere mame care au pentru. continuă pe Wall-Street Ro

STUDIU Rata medie a redeventelor platite de companii in Romania, una din cele mai mari din Europa

Rata medie efectiva a redeventelor si a altor impozite similare platite de companiile care activeaza in Romania se situeaza printre cele mai mari din Europa, potrivit studiului Deloitte O imagine de ansamblu asupra redeventelor si impozitelor similare. Sectorul upstream de petrol si gaze in Europa.

Cele mai reusite glume de 1 aprilie de pe internet

Cu ocazia zilei de 1 aprilie, recunoscuta in lume ca Ziua Pacalelilor, cele mai multe companii din tara si din afara s-au intrecut in glume pe Facebook si pe internet. Adevarul. ro a facut o selectie a celor mai reusite dintre acestea, din care nu lipsesc nici conturile de Facebook ale Politiei Romane si SRI.

1 aprilie Ziua pacalelilor. Cele mai tari farse de 1 aprilie din istorie

1 aprilie este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene, inca din secolul al.

Pelerinaje de Florii organizate in mai multe orase din tara

Pelerinaje de Florii organizate in mai multe orase din tara. Crestinii care sarbatoresc Pastele saptamana viitoare sunt asteptati sa participe la evenimentele organizate pentru a celebra intrarea lui Iisus.

Crestere a cererii pentru biletele de avion catre Romania de Paste: cele mai cautate destinatii

Numarul biletelor de avion cu destinatia Romania a inregistrat o crestere cu 31% in 2018, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. S-au inregistrat cresteri si in ceea ce priveste numarul biletelor de avion din Romania catre destinatii externe, insa procentul este de doar 3%.

Care sunt cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii din Romania?

Cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii romani cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, sunt cele de programator, designer de jocuri, blogger si vlogger, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare de piata online YouGov, la.

Piata de publicitate online din Romania a atins 20 de milioane de euro in primul semestru din 2017. Care sunt sectoarele cu cele mai mari cresteri

Trendurile investitiilor in media confirma continutul video ca fiind lider in preferinte, iar dispozitivele mobile sunt cele mai utilizate pentru vizualizarea continutului, se arata intr-un studiu derulat de IAB Romania cu sprijinul PwC Romania.

Tarile balcanice, cele mai vulnerabile la stirile false. Cat de rezistenta este Romania in fata acestui fenomen

Tarile din Balcani sunt cele mai vulnerabile din Europa in fata fenomenului fake news stiri false, in trad. Aceasta este concluzia unui studiu publicat la sfarsitul acestei saptamani de Institutul pentru o Societate Deschisa din Sofia, fondat de miliardarul american de origine ungara George Soros.

FOTO Cum arata unul dintre cele mai frumoase targuri de Pasti din Romania

Producatori traditionali, ateliere de incondeiat oua cu mesteri, demonstratii de acrobatii cu caini, intalniri cu iepurasul de Pasti, ateliere de vopsit oua sau piese de teatru pentru copii, sunt cateva dintre evenimentele ce au loc in aceasta perioada la unul dintre cele mai frumoase targuri de Pasti din Romania.

A injunghiat de mai multe ori o femeie insarcinata si a vrut sa o inece a fost condamnat. Ce pedeapsa au dispus judecatorii din Romania

Tanarul bihorean de 22 de ani, care a injunghiat de mai multe ori o femeie insarcinata si a vrut sa o inece, in 2017, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Curtea de Apel Oradea a pronuntat verdictul.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )