Libnet.ro
UNICEF

14:15

Romania va fi reprezentata de trei proiecte la Intel ISEF, cea mai mare competitie de stiinta si inginerie dedicata liceenilor

Hotnews Hotnews,
 Romania va fi reprezentata de trei proiecte la Intel ISEF, cea mai mare competitie de stiinta si inginerie dedicata liceenilor

Romania va fi reprezentata in acest an la Intel International Science and Engineering Fair ISEF Intel ISEF), cea mai mare competitie de stiinta si inginerie din lume dedicata liceenilor, de sase elevi cu trei proiecte. Acestea acopera domenii precum instrumentele optice configurabile, energiile regenerabile si aplicatiile pentru smartphone;. continuă pe Hotnews

La Intel ISEF, Romania participa cu 6 elevi. Ionut Budisteanu a luat premiul cel mare in 2013

Intel International Science and Engineering Fair ISEF), cea mai mare competitie de stiinta si inginerie dedicata elevilor, va avea printre participanti si sase elevi din Bucuresti si Solca, judetul Suceava. Proiectele elevilor romani prezenti la Intel ISEF acopera domenii precum instrumente optice configurabile, energii regenerabile si aplicatii pentru smartphone. Daniel Cosovanu, elev la Liceul Tehnologic [] La Intel ISEF, Romania participa cu 6 elevi. Ionut Budisteanu a luat premiul cel mare in 2013 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania, reprezentata in Nigeria de oameni certati cu legea (VIDEO)

Romania este reprezentata in cea mai populata tara din Africa de doi consuli, care au probleme cu legea! Potrivit unor informatii aparute in presa, consulul Romaniei din capitala Nigeriei, este un fost.

Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul WTA (VIDEO)

Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA. Este vorba despre o faza reusita in.

Sondaj: Cea mai mare parte a britanicilor ar sustine mentinerea tarii lor in UE, in cadrul unui referendum

Cea mai mare parte a britanicilor ar sustine mentinerea tarii lor in Uniunea Europeana, in cadrul unui viitor referendum, arata un sondaj comandat de publicatia The Times. Numai 18 la suta dintre britanici.

Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA. Halep figureaza in.

WOW! Ce colaborare: Ciara feat. Missy Elliott si Pitbull lanseaza piesa Thats How Im Feelin Cum suna cea mai TARE colaborare a momentului

Ciara continua seria lansarilor de piese noi de pe albumul inca nelansat Jackie. Cea mai recenta piesa se numeste.

Cea mai buna cura de ingrasare

Cea mai buna cura de ingrasare. in vreme ce aproape jumatate de planeta se confrunta cu obezitatea, exista si persoane care vor cu orice pret sa mai puna cateva kilograme, fara prea mare succes insa. Aceasta categorie de persoane pare ca nu reuseste sa ajunga la scopul propus, desi mananca mai mult, mai des si mai gras. insa solutia nu consta in mancatul excesiv, atrag atentia nutritionistii.

Cat de bine vinde Sony consola PlayStation 4, cea mai populara next-gen

Dintre toate rezultatele financiare publicate in ultima perioada, cele apartinand Sony, Samsung sau Apple mi se par cele mai interesante. Cu toate ca a trecut aproape un an si jumatate de la lansarea PlayStation 4, consola next-gen a japonezilor continua sa se comercializeze precum painea calda. Pana la aceasta ora, la nivel global, au fost [] Cat de bine vinde Sony consola PlayStation 4, cea mai populara next-gen Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Caru' cu vedete: Michelle Keegan, cea mai sexy femeie din lume; A patra oara e cu noroc. J.Lo face nunta de trei milioane de dolari; Andreea Balan l-a executat pe american. Iubirea transatlantica dureaza un an!

Megan Fox, blonda si creata. Nici nu o mai recunosti. Actrita Megan Fox a fost surprinsa pe platourile de filmare cu un nou look, foarte diferit de cel cu care ne-a obisnuit. Vezi cum arata Megan Fox cu parul blond si foarte ondulat. Megan Fox a fost surprinsa cu. Desi se indoapa cu paine, Penelope are un trup de zeita. Penelope Cruz a ajuns la 41 de ani si a nascut doi copii, insa are o silueta la care multe tinere viseaza. Secretul vedetei il reprezinta, ca in cazul oricarei dive care se respecta, dietele si antrenamentele la.

J.K. Rowling, cea mai bogata scriitoare din Marea Britanie

Rowling, autoarea cartilor din seria Harry Potter, este in continuare pe primul loc in topul celor mai bogati scriitori din Marea Britanie, intocmit in fiecare an de publicatia Sunday Times, potrivit Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )