Libnet.ro
UNICEF

13:30

Sondaj: Cea mai mare parte a britanicilor ar sustine mentinerea tarii lor in UE, in cadrul unui referendum

Antena3 Antena3,
Sondaj: Cea mai mare parte a britanicilor ar sustine mentinerea tarii lor in UE, in cadrul unui referendum

Cea mai mare parte a britanicilor ar sustine mentinerea tarii lor in Uniunea Europeana, in cadrul unui viitor referendum, arata un sondaj comandat de publicatia The Times. Numai 18 la suta dintre britanici. continuă pe Antena3

Romania va fi reprezentata de trei proiecte la Intel ISEF, cea mai mare competitie de stiinta si inginerie dedicata liceenilor

Romania va fi reprezentata in acest an la Intel International Science and Engineering Fair ISEF Intel ISEF), cea mai mare competitie de stiinta si inginerie din lume dedicata liceenilor, de sase elevi cu trei proiecte. Acestea acopera domenii precum instrumentele optice configurabile, energiile regenerabile si aplicatiile pentru smartphone;.

SONDAJ Avangarde: Iohannis, Regele si Kovesi, personalitatile cu cea mai mare incredere. Isarescu ajunge pe locul IV

Presedintele Klaus Iohannis, Regele Mihai si Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, sunt ocupantii podiumului in ceea ce priveste increderea in randul romanilor, potrivit unui sondaj Avangarde. Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care s-a situat o buna bucata de vreme pe primul loc in clasament, ajunge pe pozitia a patra, dupa sefa DNA.

VIDEO Criza imigrantilor din Marea Mediterana: Imagini impresionante de la cea mai mare operatiune de salvare din acest an

Aproape 3. 700 imigranti au fost salvati in acest sfarsit de saptamana in 17 operatiuni realizate de nave italiene si franceze si 10 corpuri au fost recuperate, a anuntat Paza de coasta italiana, citata de BBC.

FOTO Distractia de sub pamant. Salina Praid, cea mai mare din Romania, locul in care turistii au parc de aventura, restaurant si biserica

Un parc de aventura, locuri de joaca pentru copii, un restaurant si o biserica sunt doar cateva dintre atractiile Salinei Praid, din judetul Harghita, obiectiv turistic care a atras doar anul trecut peste 200. 000 de vizitatori.

Subiectele zilei: Leoaica tanara, iubirea. 90.000 de lei l-ar fi costat pe Nichita detectivii particulari, dar a folosit angajatii primariei; Cat de mare este, de fapt, cea mai mare nerealizare a lui Victor Ponta; UE inchide usa Moldovei, Ucrainei si Geo

Inventia unor romani le arata chirurgilor cat sa taie. Ideea care poate revolutiona operatiile prin care sunt indepartate tumorile. O echipa de cercetatori de la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Microtehnologie - ITM Bucuresti s-a aflat printre premiatii cu aur ai ultimei editii a Salonului International de Inventii de la Geneva. Monica Macovei: Voi face tot ce imi sta in putinta sa nu se ridice MCV. Monica Macovei crede ca Victor Ponta s-a facut de ras cand a cerut, acum o saptamana, ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare in timp in ce in tara se respingea ridicarea imunitatii unui parlamentar sau se discuta posibilitatea eliminarii arestarii preventive.

Cea mai buna cura de ingrasare

Cea mai buna cura de ingrasare. in vreme ce aproape jumatate de planeta se confrunta cu obezitatea, exista si persoane care vor cu orice pret sa mai puna cateva kilograme, fara prea mare succes insa. Aceasta categorie de persoane pare ca nu reuseste sa ajunga la scopul propus, desi mananca mai mult, mai des si mai gras. insa solutia nu consta in mancatul excesiv, atrag atentia nutritionistii.

Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul WTA (VIDEO)

Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA. Este vorba despre o faza reusita in.

Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA. Halep figureaza in.

WOW! Ce colaborare: Ciara feat. Missy Elliott si Pitbull lanseaza piesa Thats How Im Feelin Cum suna cea mai TARE colaborare a momentului

Ciara continua seria lansarilor de piese noi de pe albumul inca nelansat Jackie. Cea mai recenta piesa se numeste.

Cat de bine vinde Sony consola PlayStation 4, cea mai populara next-gen

Dintre toate rezultatele financiare publicate in ultima perioada, cele apartinand Sony, Samsung sau Apple mi se par cele mai interesante. Cu toate ca a trecut aproape un an si jumatate de la lansarea PlayStation 4, consola next-gen a japonezilor continua sa se comercializeze precum painea calda. Pana la aceasta ora, la nivel global, au fost [] Cat de bine vinde Sony consola PlayStation 4, cea mai populara next-gen Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )