Libnet.ro
UNICEF

07:15

Romania s-a cutremurat din nou in aceasta noapte. Seismul, resimtit in Buzau

Antena3 Antena3,
Romania s-a cutremurat din nou in aceasta noapte. Seismul, resimtit in Buzau

Vrancea s-a zguduit din nou. Un seism cu magnitudinea de 2,8 pe scara Richter s-a produs miercuri seara in zona seismica Vrancea, in judetul Buzau, la o adancime de 68 de kilometri, potrivit Institutului. continuă pe Antena3

Mariah Carey, in camasa de noapte la un post de radio! Este din nou insarcinata?

Mariah Carey stie cum sa faca furori! Cantareata a ajuns miercuri dimineata la un post de radio din New York purtand doar o camasa de noapte, din satin roz, iar faptul ca Mariah si-a ascuns formele dupa gazda show-ului radio Elvis Duran i-a facut pe multi sa suspecteze ca este din nou insarcinata.

Operele lui Constantin Brancusi vor fi spalate din nou, desi asta a dus la degradarea lor

Operele lui Constantin Brancusi din Targu-Jiu vor fi spalate din nou, dupa o procedura avizata de Ministerul Culturii. Pentru cele doua actiuni de spalare, primaria da 40. 000 de lei. Anul trecut,.

Adrian Radulescu este chemat din nou la audieri, in cadrul anchetei desfasurata de comisia Nana

Adrian Radulescu, fostul consilier prezidential, este chemat din nou la audieri, in cadrul anchetei desfasurata de comisia Nana. Radulescu n-a raspuns prima data invitatiei, iara doua oara a retrimis.

Fostul director CFR Calatori Alexandru Noaptes, din nou in fata magistratilor.

Fostul director general al CFR Calatori, Alexandru Noaptes, ajunge din nou in fata instantei, dupa ce procurorii au facut recurs la hotararea Judecatoriei Cluj, conform Digi 24. Noaptes este acuzat ca ar fi achizitionat, la suprapret, mai multe locomotive la mana a doua, pe care le-a vandut apoi CFR Calatori. Magistratii din Cluj au decis, insa, ca fostul director este nevinovat. Citeste si: Fost director general al SNTF, alaturi de alti doi fosti directori CFR, deferit .

Nicole Scherzinger si Louis Hamilton, din nou impreuna!

Si-au anuntat oficial despartirea anul trecut, insa se pare ca nu pot sta departe unul de celalalt. Nicole Scherzinger, fosta solista de la Pussycat Dolls, si campionul de Formula 1 Louis Hamilton si-au reluat relatia inainte de Revelion, iar acum s-au afisat din nou impreuna in public, la Londra.

Accident Apuseni: Medicul Sorin Ianceu, din nou la spitalul din Cluj.

Medicul Sorin Ianceu, unul dintre cei cinci supravietuitori ai accidentul aviatic din Apuseni, merge din nou la spitalul din Cluj-Napoca, intrucat are probleme cu corsetul fixat de medici, conform Digi 24. Citeste si: Accidentul din Apuseni: Copilotul Razvan Petrescu ar putea fi externat la sfarsitul saptamanii viitoare Dr. Sorin Ianceu a fost externat in urma cu o saptamana din Spitalul Judetean din Cluj-Napoca. Dupa mai bine de doua saptamani de ingrijiri, medicii au decis ca acesta poate .

JLL: Piata noastra imobiliara, din nou in atentia investitorilor

Cautarea unor randamente ridicate determina fondurile de private equity sa isi indrepte atentia catre piete noi, printre care si Romania, dar si sa ia in considerare alte proprietati decat cele de top, arata un raport prezentat, ieri, de Jones Lang LaSalle JLL).

Chiriches lasat din nou in afara lotului la Tottenham

Vremuri nu tocmai bune pentru Vlad Chiriches care va privi din tribuna al treilea meci consecutiv al echipei sale.

Operele lui Brancusi vor fi spalate din nou. Cat plateste primaria.

Operele din piatra ale lui Constantin Brancusi din Targu Jiu vor fi spalate de doua ori in acest an, in baza unui regulament intocmit de catre Ministerul Culturii. Primaria Targu Jiu a alocat 40. 000 de lei pentru aceste operatiuni, de patru ori mai mult decat anul trecut. Lucrarile se vor face in baza unui regulament strict, intocmit de catre Ministerul Culturii pentru a nu mai avea interpretari si discutii, asa cum s-a intamplat anul trecut. Specialisti din cadrul ministerului vor stabili .

VIDEO Sevilla - Barcelona 1-4/ Din nou pe prima pozitie

FC Barcelona a revenit pe prima pozitie din Primera Division la golaveraj), dupa ce a invins, scor 4-1, pe Sevilla, in deplasare. Gazdele au condus cu 1-0, dar catalanii au revenit si s-au impus. In acest moment, Barcelona, Real Madrid si Atletico Madrid se afla la egalitate de puncte - 57.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )