Libnet.ro
UNICEF

08:15

Romania, sanse mai mari pentru a intra in Schengen: argumentele optimiste ale lui Iohannis

Playtech Playtech,
Romania, sanse mai mari pentru a intra in Schengen: argumentele optimiste ale lui Iohannis

In urmatoarele zile, Iohannis va participa la summitul PPE de la Zagreb, in Croatia. in acel context, se pare ca va aduce din nou in discutie posibilitatea intrarii Romaniei in spatiul Schengen si Zona Euro. in contextul prezentei presedintelui Romaniei la summitul Partidului Popular European, Iohannis a facut cateva promisiuni, cu argumente, legate de pozitia . continuă pe Playtech

Cele mai mari greseli pe care le fac utilizatorii de centrale termice, iarna. Asa eliminati pericolul, dar si costurile ridicate

Centralele termice din casele romanilor vor cunoaste o mai mare utilizare, si-n aceasta iarna. De aceea, toata lumea care foloseste un asemenea dispozitiv de incalzire, in locuinta, trebuie sa cunoasca anumite reguli, cat se poate de pretioase, pentru a elimina pericolul, dar si costurile ridicate. Cele mai mari greseli pe care le fac utilizatorii de .

Politico: Solutiile propuse de tarile mari pentru a diminua deficitul de medicamente in vestul Europei ar putea agrava situatia in tarile din est

Europa de Est se teme ca va fi uitata in planurile privind crizele de medicamente, intr-un moment in care Bruxelles-ul si vestul au constientizat in sfarsit ca problema deficitului de medicamente in Europa este importanta. in acest timp, nelinistea in est creste, in conditiile in care voci din industria farmaceutica afirma ca solutiile propuse de tarile mari pentru a diminua deficitul de medicamente in vestul Europei ar putea agrava situatia in tarile din est, deoarece aprovizionarea cu medicamente ar urma sa fie redirectionata catre piete mai mari si mai bogate, precum Franta sau Olanda, scrie Politico. eu.

Atena urmeaza sa inlocuiasca cele mai mari trei tabere de migranti cu structuri inchise

Atena a anuntat ca urmeaza sa inchida cele mai mari trei centre de migranti situate pe insulele de la Marea Egee Lesbos, Samos si Chios si sa le inlocuiasca cu structuri inchise care sa le tripleze capacitatea de primire, dar care ramane in continuare insuficienta, relateaza AFP.

Lista celor mai mari companii din lume care nu au facut inca profit

Pandora Radio, Tesla si Uber fac parte dintr-o lista, realizata de firma forward2me, a celor mai mari si cunoscute companii din lume care nu au facut inca profit, potrivit Mediafax. Fondata in urma cu 19 ani, Pandora a inregistrat o cifra de afaceri de 1,47 miliarde de dolari anul trecut, dar inca nu a facut profit.

Cele mai mari companii din lume fara profit: lista include cativa giganti

Un nou studiu realizat la scara globala atrage atentia asupra unor giganti importanti din mai multe domenii, printre care si tech, care nu au generat niciun fel de profit, in pofida.

E LEGE! IATA cu cat iti VA CRESTE PENSIA, in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru ROMANI

Toti pensionarii trebuie sa afle si sa-si verifice pensia! Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei norocosi. Pensiile vor.

Educatia, in viziunea noului ministru, Monica Anisie: Cand luam o decizie, sa ne punem intrebarea ce este mai bun pentru elev Copiii trebuie sa aiba timp si de joaca, sa citeasca o carte, sa faca un sport INTERVIU INTEGRAL

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a acordat un interviu HotNews in care vorbeste despre schimbarile privind inspectoratele, examenele nationale, finantarea pentru educatie si pentru cercetare. Ministrul a raspuns la cateva dintre intrebarile pe care cititorii HotNews i le-au pus. Modificarea bacalaureatului. Monica Anisie: Deschid o consultare publica pe aceasta tema Ministrul Educatiei, despre problema supra-aglomerarii din scoli Masteratul didactic in universitati. Monica Anisie: Ar putea fi introdus ca program pilot Ce raspunde Monica Anisie la intrebarea daca isi va da demisia in cazul in care nu va obtine suficienti bani pentru Educatie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )