Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cele mai mari companii din lume fara profit: lista include cativa giganti

Playtech Playtech,
Cele mai mari companii din lume fara profit: lista include cativa giganti

Un nou studiu realizat la scara globala atrage atentia asupra unor giganti importanti din mai multe domenii, printre care si tech, care nu au generat niciun fel de profit, in pofida. continuă pe Playtech

Lista celor mai mari companii din lume care nu au facut inca profit

Pandora Radio, Tesla si Uber fac parte dintr-o lista, realizata de firma forward2me, a celor mai mari si cunoscute companii din lume care nu au facut inca profit, potrivit Mediafax. Fondata in urma cu 19 ani, Pandora a inregistrat o cifra de afaceri de 1,47 miliarde de dolari anul trecut, dar inca nu a facut profit.

Oficial: Romania a avut cele mai mari scumpiri din UE tot anul

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana si in luna octombrie, a 10-a luna consecutiva, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat.

Monica Anghel si-a invins una dintre cele mai mari temeri. Multi dintre noi au aceasta problema

Desi pare de neinfricat si foarte hotarata, Monica Anghel se chinuie de ani buni sa-si depaseasca o temere. De ce lucru ii era extrem de frica iubitei cantarete si cum a reusit sa se lecuiasca? Ce frica si-a invins Monica Anghel? Monica pare o femeie foarte bataioasa, neinfricata si foarte hotarata. Ei bine, curajul ei .

BLACK FRIDAY. S-a dat startul celor mai mari reduceri din an. Ce oferte pot gasi romanii

S-a dat startul celor mai mari reduceri din an. Black Friday este cel mai asteptat eveniment de cumparaturi, iar batalia cea mare se da in mediul online, unde deja au apa.

Cele mai cautate meserii din Romania. Ce cauta angajatorii si ce locuri de munca sunt disponibile

Platforma meserii. ro a stabilit ce scriu cei mai multi elevi din invatamand in dreptul fiselor de calificare. Ce procent le revine celor care studiaza in invatamantul profesional, ce job-uri cauta si care sunt cele mai cautate meserii? Care sunt cele mai cautate meserii din Romania? invatamatul are un numar de 281. 383 de elevi in cadrul .

Black Friday 2019 - eMAG, Altex, EvoMAG, Flanco. Ce oferte si reduceri au promis cele mai mari magazineAu fost probleme mari la procesarea platii cu cardul1.000 de telefoane s-au vandut in primele 28 de secunde la eMAG

In cateva magazine Black Friday a inceput la final de octombrie sau la 1 noiembrie, altele au deschis Vinerea Neagra miercuri, pe 13, iar cateva magazine tin evenimentuil exact vineri si doar 24 de ore. UPDATE Magazinele fizice au deschis la 7, iar eMAG a inceput la 7. 24, mai tarziu ca in alti ani. Multi cumparatori au avut surpriza sa vada ca nu pot efectua plata cu cardul, iar procesatorul de plati PayU a explicat ca a limitat numarul de plati acceptate, fiindca platforma risca sa nu faca fata. Cele 1. 000 de telefoane Samsung Galaxy A10 la 200 de lei s-au dat in doar 28 de secunde pe eMAG. HotNews. ro a facut LIVE TEXT cu cele mai importante momente ale zilei.

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, vrea sa obtina pana la 25,5 miliarde dolari din listarea pe bursa

Grupul petrolier saudit Aramco a dezvaluit duminica intervalul de pret la care se va face oferta sa publica initiala IPO), operatiune care evalueaza compania undeva intre 1. 600 si 1. 700 miliarde de dolari, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres. Aramco, cea mai mare companie petroliera si cea mai profitabila din lume, a precizat ca intentioneaza sa vanda 1,5% din actiunile sale, sau aproximativ trei miliarde actiuni, la un interval de pret cuprins intre 8 si 8,5 dolari, ceea ce inseamna ca IPO-ul ar urma sa genereze o suma cuprinsa intre 24 si 25,5 miliarde dolari.

Eden Hazard, despre Frank Lampard: Poate deveni cel mai bun antrenor din lume

Internationalul belgian Eden Hazard spune ca Frank Lampard, antrenorul echipei Chelsea, are toate sansele sa ajunga la un moment dat cel mai bun din lume, fotbalistul salutand evolutia foarte buna a fostilor sai coechipieri.

Jeff Bezos a pierdut titlul de cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit?

Jeff Bezos a detinut pentru o perioada destul de lunga titlul de cel mai bogat om din lume, insa a fost detronat recent de un miliardar din zona tech. Vineri, 15 noiembrie, Bill Gates a ajuns.

EUROSTAT: Romania este una dintre tarile care au inregistrat cele mai mari rate ale inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistat in luna octombrie cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in scadere fata de luna precedenta, conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )