Libnet.ro
UNICEF

23:00

Lista celor mai mari companii din lume care nu au facut inca profit

Hotnews Hotnews,
 Lista celor mai mari companii din lume care nu au facut inca profit

Pandora Radio, Tesla si Uber fac parte dintr-o lista, realizata de firma forward2me, a celor mai mari si cunoscute companii din lume care nu au facut inca profit, potrivit Mediafax. Fondata in urma cu 19 ani, Pandora a inregistrat o cifra de afaceri de 1,47 miliarde de dolari anul trecut, dar inca nu a facut profit. continuă pe Hotnews

Cele mai mari companii din lume fara profit: lista include cativa giganti

Un nou studiu realizat la scara globala atrage atentia asupra unor giganti importanti din mai multe domenii, printre care si tech, care nu au generat niciun fel de profit, in pofida.

BLACK FRIDAY. S-a dat startul celor mai mari reduceri din an. Ce oferte pot gasi romanii

S-a dat startul celor mai mari reduceri din an. Black Friday este cel mai asteptat eveniment de cumparaturi, iar batalia cea mare se da in mediul online, unde deja au apa.

Bill Gates a revenit pe primul loc in topul celor mai bogati oameni din lume

Fondatorul Microsoft Bill Gates l-a depasit vineri pe CEO-ul Amazon Jeff Bezos, urcand pe primul loc in topul celor mai bogate persoane din lume, cu 110 miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires Index.

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, vrea sa obtina pana la 25,5 miliarde dolari din listarea pe bursa

Grupul petrolier saudit Aramco a dezvaluit duminica intervalul de pret la care se va face oferta sa publica initiala IPO), operatiune care evalueaza compania undeva intre 1. 600 si 1. 700 miliarde de dolari, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres. Aramco, cea mai mare companie petroliera si cea mai profitabila din lume, a precizat ca intentioneaza sa vanda 1,5% din actiunile sale, sau aproximativ trei miliarde actiuni, la un interval de pret cuprins intre 8 si 8,5 dolari, ceea ce inseamna ca IPO-ul ar urma sa genereze o suma cuprinsa intre 24 si 25,5 miliarde dolari.

Eden Hazard, despre Frank Lampard: Poate deveni cel mai bun antrenor din lume

Internationalul belgian Eden Hazard spune ca Frank Lampard, antrenorul echipei Chelsea, are toate sansele sa ajunga la un moment dat cel mai bun din lume, fotbalistul salutand evolutia foarte buna a fostilor sai coechipieri.

Jeff Bezos a pierdut titlul de cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit?

Jeff Bezos a detinut pentru o perioada destul de lunga titlul de cel mai bogat om din lume, insa a fost detronat recent de un miliardar din zona tech. Vineri, 15 noiembrie, Bill Gates a ajuns.

Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume

Fondatorul Microsoft Bill Gates l-a depasit vineri pe CEO-ul Amazon Jeff Bezos, urcand pe primul loc in topul celor mai bogate persoane din lume, cu 110 miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires Index, citat de CNN si Mediafax.

Oficial: Romania a avut cele mai mari scumpiri din UE tot anul

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana si in luna octombrie, a 10-a luna consecutiva, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat.

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

Ministrul Justitiei, Fadei Nagacevschi, va transmite CSP-ului lista celor patru candidati la functia de procuror general

Noul ministru al Justitiei, Fadei Nagacevschi, a anuntat ca va transmite Consiliului Superior al Procurorilor CSP) luni, 18 noiembrie, lista celor patru candidati la functia de procuror general, selectati anterior de o comisie creata de Ministerul Justitiei, condus la acea vreme de Olesea Stamate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )