Libnet.ro
UNICEF

19:30

Romania nu a scapat de Procedura de Deficit Excesiv din cauza COVID-19. Consiliul Fiscal atrage atentia ca autoritatile au primit in aprilie o scrisoare de la Bruxelles

Hotnews Hotnews,
 Romania nu a scapat de Procedura de Deficit Excesiv din cauza COVID-19. Consiliul Fiscal atrage atentia ca autoritatile au primit in aprilie o scrisoare de la Bruxelles

Dupa cum se stie deja, pentru Romania a fost declansata procedura de deficit excesiv din cauza cifrei anuntate pe anul trecut 4,29% din PIB pe metodologia ESA). intr-un raport al Consiliului Fiscal, institutia a remarcat faptul ca in contextul declararii pandemiei de COVID-19, desi din luna martie regulile fiscale la nivel european au fost suspendate, Comisia Europeana a transmis MFP in data de 6 aprilie 2020 o adresa de confirmare a lansarii PDE procedura de deficit excesiv) in virtutea faptului ca incalcarile regulilor fiscale europene erau anterioare pandemiei si, deci, nu se datorau acesteia. continuă pe Hotnews

52.836 de persoane au murit in Romania, pana acum, din cauza infectarii cu COVID-19

Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul tarii noastre a fost anuntat la 26 februarie 2020, iar de atunci autoritatile si medicii se lupta pentru a tine pandemia sub control. Din pacate, nici Romania nu a scapat fara victime. Iata cate persoane au murit pana acum din cauza infectarii cu COVID-19. Momentan, peste 34. 200 de .

inca un roman a murit din cauza noului coronavirus. Bilantul negru a ajuns la 1355

S-a inregistrat inca un deces din cauza COVID-19 in Romania. Bilantul negru a ajuns la 1355.

Coronavirus in Romania: Numarul imbolnavirilor zilnice trece din nou de 200 Bilantul total: 21.182 Pacienti vindecati - 15.283

Numarul de imbolnaviri zilnice din cauza coronavirusului creste din nou, in ultimele 24 de ore fiind inregistrate 237 de cazuri noi. Bilantul total al imbolnavirilor a ajuns la 21. Numarul pacientilor vindecati de la inceputul epidemiei in Romania este de 15.

Din cauza bauturii, a avut mai multe probleme! Oana Zavoranu, dezvaluiri despre Costin Marculescu

Moartea lui Costin Marculescu a venit ca un soc in seara zilei de 11 iunie, in cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Xtra Night Show. De la aflarea vestii tragediei se scrie in toata presa romaneasca despre trecutul acestuia si despre modul cum si-a trait viata, alaturi de prieteni. Din cauza bauturii, a avut mai multe .

Economia britanica a scazut cu 20% in aprilie, din cauza crizei coronavirusului

Economia Marii Britanii s-a contractat cu mai mult de 20% in luna aprilie, din cauza restrictiilor impuse pentru contracararea epidemiei de coronavirus.

Guvernul francez intentioneaza sa renunte la starea de urgenta sanitaraimpusa din cauza pandemiei de COVID-19

Guvernul francez intentioneaza sa renunte la starea de urgenta sanitaraimpusa din cauza pandemiei de COVID-19, incepand cu data de 10 iulie. Aceasta masura ar putea fi concretizataprintr-o.

Pe aripile vantului, pe primul loc in topul vanzarilor Amazon dupa ce HBO Max a retras filmul din cauza descrierilor rasiste

Lungmetrajul Pe aripile vantului Gone With the Wind s-a clasat pe primul loc in topul Amazon al celor mai bine vandute filme si programe de televiziune, la o zi dupa ce platforma HBO Max a WarnerMedia a retras temporar filmul din cauza descrierilor rasiste, scrie Variety. Reamintim ca pelicula premiata cu opt Oscaruri a fost retrasa in plina miscare de protest contra rasismului si a violentelor Politiei care vizeaza persoanele de culoare in Statele Unite.

Companiile aeriene, pierderi de 84 de miliarde de dolari din cauza pandemiei

Companiile aeriene vor pierde 84 de miliarde de dolari din cauza pandemiei, care le reduce veniturile la jumatate in cel mai rau an din istoria sectorului, anunta International Air Transport Association IATA) marti, citata de Reuters. Austria acorda un pachet de salvare de 450 mil. euro transportatorului Austrian Airlines Germania, acord cu UE privind salvarea Lufthansa.

Dezbaterea motiunii simple, amanata din cauza absentei ministrului Dezvoltarii

Dezbaterea motiunii simple Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste in Camera Deputatilor a fost amanata azi din cauza absentei celui vizat, respectiv ministrul Dezvoltarii Ion Stefan, care a invocat probleme de sanatate.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor, in perioada 15 iunie - 15 septembrie

Lucian Bode, ministrul Transpoturilor, a dat asigurari ca nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor de intretinere, in intervalul 15 iunie - 15 septembrie. Liberalul a mai precizat ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )