Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania si-a ales avocatii care o vor reprezenta la ICSID

România Liberă România Liberă,
Romania si-a ales avocatii care o vor reprezenta la ICSID

Pelinari Pelinari reprezinta Romania intr-un litigiu arbitral investitional care se va judeca in c. continuă pe România Liberă

Romania si Bulgaria, pe lista tarilor UE care vor avea cele mai murdare sisteme energetice in 2030 (ONG)

UE nu e pe traiectoria atingerii reducerii cu 55% a emisiilor de gaze cu efect de sera pana in 2030, conform recomandarii Comisiei Europene CE), a avertizat ONG-ul Ember, aratand ca mai multe state au ramas in urma, inclusiv Bulgaria si Romania. Tarile despre care se estimeaza ca vor avea cele mai murdare sisteme energetice in 2030 trebuie sa faca si cele mai mari progrese pentru a se putea atinge tinta, scrie Balkan Green Energy News, citat de Rador.

Apple va prezenta marti primele Mac-uri care vor utiliza procesoarele companiei. De ce momentul este unul special

Apple organizeaza marti o conferinta de presa online in care va prezenta primele laptop-uri Mac care vor avea propriile procesoare Apple Silicon, iar miscarea este una care va agita apele in piata si va aduce o premiera: pe iPhone, iPad si Mac-uri vor fi utilizate procesoare din aceeasi familie. Tim Cook anunta in iunie ca Apple va pune pe Mac-uri propriile procesoare, renuntand la un parteneriat semnat in 2005 cu Intel. Primele computere cu chip-uri Apple vor ajunge pe piata la final de an, iar tranzitia completa catre procesoarele marca Apple va dura doi ani.

NELU TATARU: Vom achizitiona trei milioane de teste rapide, care vor fi date Unitatilor de Primiri Urgente

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Sfantu Gheorghe, ca in urmatoarea perioada vor fi cumparate trei milioane de teste rapide pentru depistarea infectiei cu noul coronavirus, care vor fi distribuite Unitatilor de Primiri Urgente.

Bani de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia de ajutor de la stat. Legea intra in vigoare pe 13 noiembrie

Bani de la Guvern pentru mai multi fermieri afectati de seceta. Termenul limita de constatare a culturilor calamitate a fost prelungit cu o luna. Legea intra in vigoare pe 13 noiembrie. Despagubiri pentru seceta. Guvernul vine in ajutorul fermierilor afectati Mai multi fermieri afectati de seceta accentuata si prelungita din perioada 2019-2020 vor beneficia de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.27 seconds )