Libnet.ro
UNICEF

19:30

Romania a solicitat Uniunii Europene 10 milioane de doze de vaccin anti-coronavirus

România Liberă România Liberă,
Romania a solicitat Uniunii Europene 10 milioane de doze de vaccin anti-coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat sambata, la Iasi, ca guvernul a inaintat o solicitare d. continuă pe România Liberă

Romania a solicitat UE 10 milioane de doze de vaccin anti-Covid-19

Ministrul Sanatatii a anuntat sambata ca a cerut oficialilor Uniunii Europene 10 milioane de vaccinuri anti-Covid-19, in momentul in care vaccinul va intra pe piata.

Nelu Tataru anunta ca Romania a solicitat UE 10 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19: Ce categorii de persoane vor avea prioritate la imunizare

Romania a solicitat de la Uniunea Europeana zece milioane de doze de vaccin impotriva noului cronavirus, in momentul in care acesta va fi disponibil. Anuntul a fost facut sambata de ministrul.

Viktor Orban: Ungaria a comandat 5 milioane de doze de vaccin in cadrul schemei UE

Ungaria a comandat aproape 5 milioane de doze de vaccin contra noului coronavirus in cadrul schemei UE de furnizare a potentialelor vaccinuri anti-Covid, a declarat premierul Viktor Orban la radioul public, potrivit Reuters.

R. Moldova a primit grantul de 10 milioane de euro din transa a doua de asistenta macrofinanciara a UE

Grantul in valoare de 10 milioane de euro, parte componenta a transei a doua din Programul de asistenta macrofinanciara a Uniunii Europene pentru Republica Moldova, a intrat pe contul Ministerului Finantelor, transmite IPN.

Washingtonul ofera 10 milioane de dolari pentru arestarea actorilor straini care intervine in alegerile prezidentiale

Seful diplomatiei americane, Mike Pompeo, a anuntat miercuri ca Statele Unite vor acorda o recompensa de 10 milioane de dolari pentru arestarea oricarui actor strain care intervine in alegerile din noiembrie, relateaza AFP.

Libanul va primi un ajutor de urgenta de 33 de milioane de euro din partea Uniunii Europene, in urma tragediei din Beirut

Uniunea Europeana va sprijini cu 33 de milioane de euro Libanul, in cadrul unui ajutor de urgenta in urma celor doua explozii devastatoare din Beirut de marti seara, noteaza mia. mk. Aceasta suma va fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )