Libnet.ro
UNICEF

14:15

Romania, sub cod galben de ploi! Prognoza METEO 20 iulie 2020

Antena3 Antena3,
Romania, sub cod galben de ploi! Prognoza METEO 20 iulie 2020

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de ploi, valabila luni, intre orele 10. 00 si 21. 00, in Dobrogea, Moldova, Transilvania si local in Muntenia si Maramures. continuă pe Antena3

Alerta de vreme severa: Baraganul, sub cod galben de ploi puternice si vijelii

Meteorologii au emis, duminica, trei avertizari cod portocaliu si galben de vreme rea, valabile pana luni seara. Prima si cea mai severa avertizare, de tip portocaliu si galben, vizeaza aproape toata tara, cu exceptia Dobrogei.

ANM: Atentionare nowcasting de furtuna in Bucuresti. Cod galben de ploi torentiale

Meteorologii au emis o avertizare imediata cod galben de furtuna, pentru Bucuresti. Pana la ora 19:30, in Capitalapot aparea ploi cu caracter torential, care vorcumula 20 - 25 lmp, descarcari.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 20 iulie 2020. Vreme instabila

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat o noua prognoza. Care sunt maximele de azi si cum va fi pe parcursul zilei de luni, 20 iulie, pe tot teritoriul Romaniei? Prognoza meteo ANM pentru luni, 20 iulie Specialistii de la ANM au emis o noua prognoza pentru luni, 20 iulie. Meteorologii indica ploi, .

Avertizare meteo: Cod portocaliu si cod galben de instabilitate atmosferica. Zonele afectate

ANM a emis, luni dimineata, avertizari de instabilitate atmsoferica, mai exact cod portocaliu pentru mai multe judete din nord-estul tarii si cod galben in sud, est si zona Dobrogei, valabile pana la ora.

Instabilitate atmosferica in mai multe zone. Meteorologii au emis avertizari cod galben si cod potocaliu

ANM a anuntat instabilitate atmosferica pana duminica seara in mai multe zone ale tarii, fiind emise mai multe avertizari cod galben si cod portocaliu. Precipitatiile pot cumula 60 de litri pe metru patrat in zonele joase si 90 de litri pe metru patrat la munte.

Avertizare meteo: Ploi abundente, furtuni si grindina pana miercuri, 22 iulie

Instabilitatea atmosferica accentuata anunta meteorologii si in urmatoarele doua zile. Pana luni seara, ora 21. 00, Baraganul se afla sub cod galben de vreme rea, iar de marti, furtunile si ploile vor pune stapanire pe toata tara.

Prognoza meteo, azi, 20 iulie 2020. Vom avea parte de ploi cu caracter torential in mare parte din tara

Luni, 20 iulie 2020, potrivit prognozei meteo emisa de meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va fi instabila, fiind semnalate ploi cu caracter torential in mare parte din tara.

Avertizare Cod galben de furtuni si un Cod portocaliu de ploi pana duminica seara

ANM a emis, sambata, o alerta Cod galben care anunta instabilitate atmosferica in vestul, sud-vestul si centrul tarii, precum si in zona de munte. Meteorologii au emis si un Cod portocaliu care anunta cantitati insemnate de apa, valabil in Oltenia, local in Transilvania, Maramures si la munte.

Prognoza meteo: Fenomenele extreme fac prapad in Romania. Ce se anunta pana pe 2 august

Meteorologii anunta vreme calda in urmatoarele doua saptamani, dar si episoade cu fenomene extreme. Instabilitatea atmosferica se va accentua dupa data de 22 iulie, cat si spre finele acestei luni, arata estimarile Administratiei Nationale de Meterorologie ANM), valabile pentru intervalul 20 iulie - 2 august, publicate luni.

ANM: Alerte de cod galben si portocaliu. Jumatate din tara, sub amenintarea ploilor torentiale

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari de vreme rea, valabile sambata si duminica. Cod galben de instabilitate atmosferica, pana duminica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )