Libnet.ro
UNICEF

13:30

Romania suspenda zborurile spre si dinspre Italia, pana in 23 martie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania suspenda zborurile spre si dinspre Italia, pana in 23 martie

Autoritatile romane au luat decizia suspendarii tuturor zborurilor spre si dinspre Italia, pana in 23 martie. continuă pe Ziarul Bursa

LIVETEXT Coronavirus in Romania. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 17 27 de persoane in carantina, alte 11.198 izolate acasa De la ora 12.00 s-a inchis traficul aerian spre si dinspre Italia

Pana la acest moment, in Romania au fost confirmate 17 cazuri de imbolnavire cu coronavirus - in Bucuresti si in 9 judete, fiind vorba despre persoane venite din Italia sau care au intrat in contact cu acestia. Cinci dintre pacienti s-au vindecat si sunt in continuare spitalizati 10 oameni. Sunt in carantina 27 de persoane, iar alti 11. 198 sunt izolati acasa. De la ora 12. 00 s-au suspendat toate cursele aeriene catre si dinspre Italia. De asemenea, cetatenii romani care se vor imbarca din Italia, China, Iran si Coreea de Sud catre Romania, cu escala, vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul tarii noastre. De la ora 16. 00 are loc noua reuniune a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, unde cel mai probabil se va decide inchiderea scolilor. --------------22:20 Coronavirus: Comanda de masti de protectie, blocata din cauza interdictiilor din Germania Probleme mari si in aprovizionarea cu dezinfectanti21. 46 Ministrul de Interne: Institutiile publice si private sa ia in calcul ca angajatii sa lucreze de acasa, acolo unde se poate20. 42 Cursele regulate rutiere si feroviare efectuate de operatorii de transport catre si din Italia sunt suspendate incepand de marti, 10 martie, pana pe 31 martie19. 57 Scolile si gradinitele se inchid in perioada 11-22 martie19. 51inca doua cazuri confirmate. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 17.

LIVETEXT Coronavirus in Romania, unde sunt 15 cazuri de imbolnavire: 27 de persoane in carantina, alte 12.789 izolate acasa De la ora 12.00 se inchide traficul aerian spre si dinspre Italia

La acest moment, in Romania sunt confirmate 15 cazuri de imbolnavire cu coronavirus - in Bucuresti si in 8 judete, fiind vorba despre pacienti veniti din Italia sau care au intrat in contact cu acestia. Sunt in carantina 27 de oameni, iar alti 12. 789 sunt izolati acasa. De la ora 12. 00 se suspenda toate cursele aeriene catre si dinspre Italia. De asemenea, cetatenii romani care se vor imbarca din Italia, China, Iran si Coreea de Sud catre Romania, cu escala, vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul tarii noastre.

Pana cand sunt suspendate toate zborurile spre si dinspre Italia. Alte 3 tari sunt pe lista interdictiilor

Epidemia de coronavirus schimba fata lumii, schimba si traseul de zbor al companiillor aeriene. Nordul Italiei e in carantina de aproape o luna, in timp ce covid-19 se raspandeste in toata lumea. A fost declarata stare de urgenta internationala de catre OMS. UPDATE: Comitetul national pentru situatii de urgenta a hotarat sa suspende traficul aerian .

CORONAVIRUS |Zboruri spre si dinspre Italia, suspendate. Cum pacalesc romanii din Peninsula autoritatile pentru a intra in tara si a evita carantina

Autoritatile din Romania iau masuri extreme pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus. Toate zborurile inspre si dinspre Italia au fost suspendate pana pe 23 martie. Masura se aplica si.

Cum poti recupera banii de pe biletele de avion, dupa suspendarea zborurilor spre si din Italia

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a explicat in ce conditii pot fi recuperati banii platiti pe biletele de avion, in conditiile in care zborurile spre si din Italia au fost suspendate pentru urmatoarele doua saptamani, scrie Digi24. Conform prevederilor internationale, in conditiile in care se anuleaza un zbor cu mai putin de 7 zile, obligatia e de a restitui banii tuturor pasagerilor, a spus ministrul. El a precizat si care sunt rutele vizate de aceasta suspendare, si anume destinatiile din Italia spre care sunt operate zboruri directe: Roma, Torino, Bologna, Napoli, Florenta, Pisa si Catania.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air, cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat duminica faptul ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air a anuntat ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

WIZZ AIR iSI SUSPENDA ZBORURILE PE RUTELE SPRE ITALIA

Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Igor Dodon crede ca romanii din Italia vor vrea sa se intoarca acasa prin Chisinau: O sa permitem zborul doar moldovenilor

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, crede ca dupa ce Romania a interzis zborurile spre si dinspre Italia multi romani se vor intoarce in tara prin Chisinau. El spune ca nu va permite ca Republica Moldova sa devina tara de tranzit: O sa permitem zborul doar moldovenilor, potrivit agora. md.

Wizz Air suspenda zborurile catre nordul Italiei. Cand vor fi reluate

Wizz Air a anuntat duminica dimineata ca a luat decizia de a suspenda toate zborurile catre zonele din Italia care sunt blocate ca urmare a epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )