Libnet.ro
UNICEF

18:45

Igor Dodon crede ca romanii din Italia vor vrea sa se intoarca acasa prin Chisinau: O sa permitem zborul doar moldovenilor

Hotnews Hotnews,
 Igor Dodon crede ca romanii din Italia vor vrea sa se intoarca acasa prin Chisinau: O sa permitem zborul doar moldovenilor

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, crede ca dupa ce Romania a interzis zborurile spre si dinspre Italia multi romani se vor intoarce in tara prin Chisinau. El spune ca nu va permite ca Republica Moldova sa devina tara de tranzit: O sa permitem zborul doar moldovenilor, potrivit agora. md. continuă pe Hotnews

Presedintele Igor Dodon se teme ca romanii din Italia vor veni acasa prin Chisinau

Zborurile din Italia spre Republica Moldova nu vor fi interzise, dar pe teritoriul Republicii Moldova vor putea intra doar cetatenii moldoveni, a declarat presedintele Igor Dodon, citat de agora. md.

Basescu: Statul roman trebuie sa-i convinga pe romanii din Italia sa stea acolo de Paste

Statul roman trebuie sa ii convinga pe romanii din Italia sa nu vina in tara de sarbatori, pentru a nu raspandi coronavirusul, spune fostul presedinte Traian Basescu. De asemenea, el a spus ca ar trebui luate si masuri de restrangere a participarii la slujbele religioase din perioada Pastelui.

Cei care ascund faptul ca vin din Italia vor suporta consecintele penale. Anuntul facut de Premier

Ludovic Orban trage un semnal de alarma. Premierul a transmis tuturor cetatenilor care vin in Romania ca in cazul in care vor declara in fals si vor incerca sa ascunda faptul ca vin din Italia, atunci vor suporta consecinte penale.

Subiectele zilei: Efectul Pintea zguduie PSD: baronii, speriati ca partidul ii lasa din brate; Romanii din Italia, nemultumiti ca ar putea fi impiedicati sa vina acasa de Paste; The Guardian scrie despre spitalul construit la Bucuresti din donatiile a 30

Unde sunt pastilele? Lipsesc o suta de kilograme de metadona. O duba Citroen intra pe poarta fabricii de medicamente. Postasii vor livra pensiile persoanelor izolate la domiciliu din cauza coronavirusului cu masti, manusi si ochelari de protectie. Directorul General al Postei Romane a trimis. Un sindicat din Iasi ii indeamna pe profesori sa nu-si spuna parerea despre taierea orelor de la gimnaziu. Reactia sindicatului vine la scurt timp dupa ce.

CORONAVIRUS |Igor Dodon vrea sa interzica accesul romanilor pe teritoriul Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, vrea sa interzica accesul pe teritoriul tarii sale in cazul cetatenilor straini, inclusiv, a cei romani, veniti din Italia, informeaza Deschide. md. Asta in.

Coronavirus. Chisinaul ar putea sa nu permita tranzitul cetatenilor romani, daca Romania va interzice zborurile din Italia: Devenim o zona suplimentara de risc

Presedintele Igor Dodon a anuntat luni, 9 martie, ca este prematur de interzis zborurile din Italia sau alte tari spre Republica Moldova. Totusi, in contextul inregistrarii primului caz de coronavirus in Moldova, autoritatile vor elabora un mecanism prin care sa le interzica cetatenilor straini, care vin din zone cu risc sporit de infectare, sa tranziteze Republica Moldova.

Igor Dodon: Daca nu se ajunge la crearea unei coalitii, sa fim gata de anticipate

Daca nu se ajunge la formarea unei coalitii dintre PSRM si PDM, tara trebuie sa fie gata de alegeri anticipate, afirma presedintele Igor Dodon. Seful statului a precizat ca negocierile sunt la o prima etapa, zilele trecute a avut loc o intrevedere a liderilor celor doua partide, transmite IPN.

Romanii din zona rosie din Italia: inteleg ca dorul de casa este puternic, dar, daca tinem la familiile noastre, trebuie sa ramanem aici

Romanii din zona rosie reactioneaza la decizia guvernului de a introduce noi masuri pentru a limita raspandirea epidemiei de coronavirus. Multi lucreaza in sistemul sanitar si aduc o contributie importanta la combaterea virusului. Altii fac apel pe retelele de socializare la respectarea cu strictete a regulilor. Cei mai multi spun ca nu se intorc acasa, pentru a-i proteja pe cei dragi.

Raed Arafat, despre romanii din Italia: Oamenii nu pot fi opriti sa intre in tara

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat, astazi, intrebat daca se poate inchide orice intrare in tara a persoanelor care vin din Italia, ca romanii nu pot fi opriti sa intre in tara.

Autocar plin cu romani veniti din Italia, oprit in Oradea. Toti pasagerii vor fi pusi in carantina

Un autocar plin cu romani veniti din Italia a fost oprit in Oradea, la scurt timp dupa ce a ajuns in tara, in contextul situatiei provocate de coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )