Libnet.ro
UNICEF

15:30

Romania, tara cu cei mai multi morti in accidente rutiere (FOTO)

B1 B1,
Romania, tara cu cei mai multi morti in accidente rutiere (FOTO)

Marea Britanie a avut 28 de decese la un milion de persoane in 2018 - cel mai mic din orice membru al UE Un raport realizat de Comisia Europeana arata ca Romania are cele mai periculoase drumuri din cele 28 de. continuă pe B1

Romania are cele mai periculoase drumuri din toata Uniunea Europeana, pentru al patrulea an la rand

Drumurile din Romania raman, si in 2018, cele mai periculoase pentru conducatorii auto si pasageri, in contextul in care, anul trecut, s-a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din accidente rutiere din Uniunea Europeana, 96 de morti la un.

SOC in Romania! Mai multi oameni AU GASIT bancnote de 200 de lei, REALE, PE STRADA si le-au dus la politie: Ce au aflat, intrece orice imaginatie

A plouat cu bani in Suceava! Mai multi oameni de acolo au gasit bancnote de 200 de lei pe strada in zona centrala a municipiului.

Lista celor cinci tari care aduna anual cei mai multi turisti. Italia se claseaza pe ultimul loc al topului

Cinci tari de pe glob aduna anual cateva zeci de milioane de vizitatori. Chiar daca in cazul unora limba sau pozitionarea geografica nu sunt neaparat accesibile, turistii sunt atrasi de aceste locuri datorita locurilor frumoase, a culturii sau a mancarurilor.

Doliu in lumea sportului! Unul dintre cei mai apreciati campioni mondiali a murit

Doliu in lumea sportului din Belarus! Unul dintre cei mai mari campioni olimpici la canoe a murit la 70 de ani. Nikolai Gorbaciov s-a nascut pe 15 mai 1948 in orasul Rogacev, din regiunea Gomel.

HOROSCOP. Cei mai periculosi barbati din zodiac

Care sunt cei mai periculosi barbati din horoscop, aflati in randurile care urmeaza: HOROSCOP. Gemeni Zodia Gemeni este cea mai vicleana din intreg zodiacul si ocupa primul loc in top.

VIDEO REPORTAJ Ce sanse au cei mai inteligenti tineri din Romania? Daca nu ai bani, nu poti sa te afirmi. Avantajul e ca stim sa improvizam si sa facem inginerii romanesti

Intr-o zi, ei ar putea schimba Romania. Sunt olimpici internationali si spun ca problema financiara este cel mai important lucru atunci cand se pune problema unei facultati in strainatate. Pe langa bursa, ar trebui sa fac un credit la banca pentru a invata in alta tara. Nu stiu daca merita!, crede un licean din Targu Jiu, semifinalist la concursul de robotica din Detroit, in 2018. Daca ramai in tara, nu sunt dezavantajele atat de mari pe cat ar crede unii, insa daca pleci afara, ti se deschid mai multe usi - crede un alt tanar, admis deja la patru facultati din Marea Britanie. Pentru el, Romania nu mai este o optiune: Eventual, dupa ce as capata experinta afara, m-as reintoarce, sa ajut putin tara.

Rares Bogdan (PNL): Administratiile PSD-iste ii tin pe romani in intuneric, in saracie. Zonele unde sunt votantii clasici ai PSD sunt exact aceleasi din care au plecat cei mai multi romani in strainatate (VIDEO)

Orasele din Romania fiefuri PSD sunt exact zonele din care pleaca cei mai multi romani in strainatate, a declarat Rares Bogdan, pentru B1 TV. Candidatul PNL la europarlamentare sustine ca este absolut.

Statul nu se lasa si cere mai multi bani din dividendele Transgaz. La Nuclearelectrica, Fondul Proprietatea i-a luat-o inainte

Actionarii Transgaz si Nuclearelectrica se pot astepta la dividende mai mari decat cele propuse initial de sefii celor doua companii, dupa ce Ministerul Economiei si Fondul Proprietatea au cerut distributii mai generoase din partea acestora.

DUPA CUM ERA DE ASTEPTAT: Statul cere mai multi bani de la Transgaz

Ministerul Economiei a completat ordinea de zi a adunarii generale a actionarilor Transgaz din data de 23 aprilie cu un punct privind distribuirea unui dividend brut de 37,89 lei/actiune, mai mare decat cel propus de conducerea companiei la jumatatea lunii martie de 21,66 lei/titlu.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI la pensii! Vezi daca si TU esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, arata datele Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )