Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania, al treilea cel mai mic deficit bugetar din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, al treilea cel mai mic deficit bugetar din UE

Tara noastra a inregistrat, anul trecut, al treilea cel mai mic deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din Produsul Intern Brut, fiind depasita doar de Letonia 1,4%) si Lituania 0,7%), a anuntat astazi Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Romania, al treilea cel mai scazut deficit bugetar din UE, de 1,5% din PIB

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din PIB, dupa Lituania si Letonia, potrivit datelor publicate marti de Eurostat, in timp ce doar Danemarca, Germania, Estonia si Luxemburg au.

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din UE

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din PIB, dupa Lituania si Letonia, potrivit datelor publicate marti de Eurostat, in timp ce doar.

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai mic deficit din UE, de 1,5% din PIB. Danemarca, Germania, Estonia si Luxemburg au avut excedent

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din PIB, dupa Lituania si Letonia, potrivit datelor publicate marti de Eurostat, in timp ce Danemarca, Germania, Estonia si Luxemburg au consemnat excedent bugetar, transmite Mediafax.

Studiu: Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa

Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa si unul dintre cele mai mici din lume, potrivit unui studiu al firmei britanice de consultanta UHY Hacker Young, informeaza Mediafax.

Cel mai mare spital privat din Prahova, la Poiana Campina

Cel mai mare spital privat din judetul Prahova - Sanconfind - a fost inaugurat saptamana trecuta, la Poiana Campina, odata cu deschiderea Sectiei de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, potrivit unei informari a Camerei de Comert Prahova.

Lazea: Romania foloseste cel mai putin forta de munca in varsta la nivel Uniunii Europene

Economistul sef al Bancii Nationale a Romaniei, Valentin Lazea, a declarat ca Romania este tara din Uniunea Europeana care foloseste cel mai putin forta de munca in varsta de 65 pana la 74 de ani,.

Romania, al doilea cel mai impovarator regim fiscal dintre economiile emergente cu venituri scazute

Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa si unul dintre cele mai mici din lume, insa raportat la media tarilor emergente cu venituri scazute guvernul colecteaza printre cele mai mari taxe, potrivit unui studiu al firmei.

Cel mai longeviv show TV din lume, Sabado Gigante, se va incheia dupa 53 de ani

Cel mai longeviv show TV din lume, programul de varietati Sabado Gigante, produs de Univision, se va incheia pe 19 septembrie, dupa ce a fost difuzat pe micile ecrane timp de 53 de ani.

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cel mai varstnic suveran in viata din lume, sarbatoreste marti implinirea varstei de 89 de ani

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cel mai varstnic suveran in viata din lume, sarbatoreste marti, in familie, implinirea varstei de 89 de ani, scrie dw. deMilitarii din batalionul regal de cavalerie.

BCE: Iesirea Greciei din zona euro ar avea un impact mai mic fata de acum doi ani

Iesirea Greciei din zona euro ar avea un impact mai mic fata de acum doi ani, a declarat Ewald Nowotny, membru in consiliul guvernatorilor Bancii Centrale Europene BCE) si guvernator al Bancii Austriei, el cerand guvernului elen sa prezinte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )