Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania, una din cele mai atractive piete pentru investitori

Antena3 Antena3,
Romania, una din cele mai atractive piete pentru investitori

Romania ramane una din cele mai atractive piete pentru investitori, urcand cu o pozitie in topul Deloitte Central Europe Top 500, pe locul al patrulea, dupa ce numarul companiilor romanesti din clasament a. continuă pe Antena3

Romania, locul al patrulea pe regiune in preferintele investitorilor

Romania ramane una din cele mai atractive piete pentru investitori, urcand cu o pozitie in topul Deloitte Central Europe Top 500, pe locul al patrulea, dupa ce numarul companiilor romanesti din clasament a urcat de la 42 la 46, cu o crestere a veniturilor totale de circa 7%, la 46 miliarde euro, arata un comunicat de presa trimis redactiei.

Los Vivancos, fratii cu cele mai rapide picioare, vin in Romania cu un nou spectacol de flamenco

Los Vivancos, una dintre cele mai indragite trupe de dansatori de flamenco din lume, vor aduce la Bucuresti, pe 22 decmebrie, la Sala Palatului, una dintre cele mai spectaculoase productii artistice din portofoliu, Best of Los Vivancos.

Cele mai bune ceaiuri pentru arderea grasimilor

Atunci cand tii o dieta, ceaiurile sunt foarte importante, mai ales ca ard grasimile si elimina toxinele din organism. Ceaiurile care ard grasimile repede se pot bea si dupa masa, pentru a ajuta la eliminarea grasimilor.

Secretele maestrului Radu Anton Roman pentru cele mai bune muraturi de casa: de ce se pun borcanele pe lame de cutit

Legendarul maestru bucatar Radu Anton Roman dezvaluie, intr-una din cartile sale, secretele celor mai bune muraturi pe care orice gospodina le poate prepara acasa.

Romania a incasat din exporturile pe primele 7 luni 32 miliarde de euro, achitand insa importuri de 36 de miliarde de euro. Bucuresti, Arges si Timis sunt judetele cu cele mai mari exporturi

In primele 7 luni ale anului, Romania a inregistrat un nou record in privinta exporturilor, acestea depasind 32 de miliarde de euro, importurile fiind insa mai mari, respectiv 36 de miliarde de euro. Diferenta dintre ceea ce vindem la export si ceea ce incasam din exporturi, deficitul comercial adica, a fost de 3,9 miliarde de euro, mai mare cu 561,0 milioane euro decat cel inregistrat din primele 7 luni ale anului trecut. Bucuresti, Arges si Timis sunt judetele care acopera cele mai mari exporturi. Cat priveste cei mai mari importatori, acestia sunt Bucuresti, Ilfov si Timis, potrivit datelor din biletinul statistuc al judetelelor, publicat de INS.

Rochii de mireasa: cele mai frumoase in toamna lui 2015

Daca vreti sa purtati in ziua cea mare o rochie de mireasa superba, altfel decat gasiti la targurile din Romania, si aveti si buget pentru acest lucru, iata cateva exemple de rochii de mireasa, cele mai frumoase in toamna lui 2015.

Cele mai citite 30 de ziare si reviste din Romania. Revista Kaufland devine liderul pietei

Cele mai citite 30 de ziare si reviste din Romania aveau la finalul lunii mai in jur de 10,6 milioane de cititori, mai putin cu circa 2,6 milioane de persoane mai putin fata de octombrie 2008, moment in care a inceput criza economica, iar presa scrisa.

Cele mai frumoase locuri din Letonia si Estonia. Destinatii europene pitoresti, care ofera tot ce isi poate dori un turist

Cele mai frumoase locuri din Letonia si Estonia. Estonia si Letonia se numara printre cele mai frumoase destinatii europene, care incep sa fie descoperite si de turistii romani. Au orase vechi superbe, castele medievale, parcuri naturale salbatice si plaje izolate.

Cele mai frumoase locuri din Lituania. Orase medievale, parcuri naturale si dealuri ciudate, pline de legende

Cele mai frumoase locuri din Lituania. Capitala tarii, Vilnius, Dealul Crucilor si statiunea Druskininkai se numara printre cele mai frumoase locuri din Lituania. Aceasta tara are numeroase obiective turistice deosebite, de la orase si castele medievale la parcuri naturale superbe si centre de tratament balnear.

Horia Brenciu, duel cu una din fiicele sale vitrege

Horia Brenciu a facut un duet de senzatie cu una din fiicele sale vitrege. Cantaretul si juratul de la X Factor a inregistrat o piesa in colaborare cu Maria, una din fiicele sotiei sale, Alice Dumitrescu,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )